Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Proč Palestinci odmítají Izrael: Jak prosté a jednoduché...

<< < (16/22) > >>

gvodrazka:
 :)
Otázka na admin.
Připouštějí pravidla a zvyklosti tohoto webu vzít varování pro Ariho zpět?
Jestli ano, pak bych se za to přimlouval. Ari se mi zdá jako mladý, bujný a emocemi nabitý přítel Izraele. Nemám dojem, že by se polarizoval směrem ke Kach, ani že by byl rasista. Jen vášnivě hájí Izrael - toť vše. Od emotivních výrazů k rasismu je u nás daleko... a Ari by pravděpodobně žádného Filištína nikdy nezabil.

:)

gv

Scooolie:
Berte to tak, že varování není ještě zákaz vstupu. Takže stačí, aby se prostě Ari do budoucna vyvaroval výroků obdobného typu, jaký tu padl, a problém je tím vyřešen. K braní varování zpět není důvod - když ho jednou admin dal, tak ho dal.

(Jinak o Ariho přístupu vůbec nechci nijak negativně spekulovat. Předmětem varování byl jeden konkrétní výrok, ne Ariho přítomnost ani to, že by někdo pochyboval o tom, že je přítel Izraele  :)).

Scooolie:
to Vader: Navrhuji celou tuhle záležitost uzavřít vymazání příspěvků, kde se výrok - ohledně něhož bylo varování dáno - vyskytuje. První varování Arimu případně zmínit v příslušném tématu (kde už jsou zapsáno varování z dřívějška karaitovi a dalším).

Elazar:

--- Citace: Vodník kdy 15. Června 2008, 19:03:36 ---
--- Citace: Elazar kdy 15. Června 2008, 18:04:55 ---to samé tvrdili celých dva tisíce let jiní o nás; od Řeků, přes církevní otce, Ioanna Chrysostoma, Martina Luthera až po Dolfiho..
--- Ukončit citaci ---
Vím, že se Sv. Jan Zlatoústý nevyjadřoval o židech nikterak vlídně (ono to v té době bylo nepochybně běžné, a to oboustranně), ale že by je nazýval "líné a smradlavé vši", to by mě docela překvapilo. Nemáte pro mne nějaký odkaz na ty jeho antižidovské výroky?

--- Ukončit citaci ---
A toho (skoro) v závorce jste si všiml? Víte, já si o Janu Zlatoústém myslím svoje, to přízvisko "Zlatoústý" je v kontextu toho, co prohlašoval, pro mě osobně jen hloupý žert. Sice myslím, že nic o vších, ale rasaty se to tam jen hemžilo. Jinak ty odkazy -
Sv. Jan Zlatoústý - Adversus Judaeos, aneb Osm řečí proti Židům (ještě že jen tak málo) - ale myslím, že je znáte lépe, než já.

Elazar:

--- Citace: gvodrazka kdy 16. Června 2008, 06:09:15 ---Od emotivních výrazů k rasismu je u nás daleko...

--- Ukončit citaci ---

Když budu hodně velký šťoural, tak ten rasismus bez problémů vyšťourám i tady v tomto výroku, Gugi  ;). k rasismu je u nás daleko ...? To přece tvrdí všichni, že pes, co štěká nekouše. Něco podobného tvrdli i o Hitlerov, že od těch jeho výroků je daleko k jejich napnění - aejhle, on to byl jen kousek.
A jestliže je možné považovat výrok, že "židi jsou smradlavé, líné opice a okupanti a vrazi" za rasistický a autor takového výroku by tady dostal ban okamžitě, jaký je rozdíl, když za slovo "žid" dosadím "arab"?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi