Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Proč Palestinci odmítají Izrael: Jak prosté a jednoduché...

<< < (17/22) > >>

Vodník:

--- Citace: Elazar kdy 16. Června 2008, 11:30:39 ---Sv. Jan Zlatoústý - Adversus Judaeos, aneb Osm řečí proti Židům (ještě že jen tak málo) - ale myslím, že je znáte lépe, než já.
--- Ukončit citaci ---
Neznám je vůbec. Nemám je a neznám nikoho, kdo je má. Pokusím se je najít na netu. Děkuji.

ari180:

--- Citace: gvodrazka kdy 16. Června 2008, 06:09:15 --- :)
Otázka na admin.
Připouštějí pravidla a zvyklosti tohoto webu vzít varování pro Ariho zpět?
Jestli ano, pak bych se za to přimlouval. Ari se mi zdá jako mladý, bujný a emocemi nabitý přítel Izraele. Nemám dojem, že by se polarizoval směrem ke Kach, ani že by byl rasista. Jen vášnivě hájí Izrael - toť vše. Od emotivních výrazů k rasismu je u nás daleko... a Ari by pravděpodobně žádného Filištína nikdy nezabil.

:)

gv

--- Ukončit citaci ---

Dakujem velmi pekne,naozaj som to asi tymi vyrokmi prehnal.Je mi jasne,ze takmer vsetky neonacisticke a proarabske islamizovane weby na nas utocia rasistickymi vyrokmi a urazkami.Na rozdiel od nich je vsak eretz.cz slusny web s inteligentnymi ludmi schopnymi realnej diskusie a moj prispevok sa tu asi velmi nehodi.Takze nebudem protestovat ak bude zmazany a zabudneme na to. Svoj nazor urcite obhajim aj slusnym sposobom,pretoze to je to,v com sa odlisujeme od hore spominanych webov.

ari180:
ved si len spomente pre koho to sme opice a prasata...

ari180:
A vsimnite si  :)   :)   :)  uz som mladsi clen   ;D ;D ;D

Vader:
Ari, za vasi sebereflexi si vas vazim. Ty veci vecer promazu, at to tu nestrasi a povazuji to za vyrizene  ;)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi