Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Proč Palestinci odmítají Izrael: Jak prosté a jednoduché...

<< < (5/22) > >>

gvodrazka:
 ;)
Území, o nichž je zde řeč, mají právní statut שטחים  מוחזקים - štachim muchzakim -
Neříkal bych tomu okupace.

;)

gv

Yan:
Jo proč ne. Klidně tomu tak řikejte. Obávám se ale že když tento termín použikete v běžné komunikaci kdeko-li mimo Izrael, nebude nikdo rozumět o co jde.

Samuel:
Fajn Yane, pokud ale budeme dle Vašeho návodu používat při vícero příležitostech výrazy, které někdo vcelku svévolně nesprávně přiřadil nějakému významu či události, budeme si časem rozumět čím dál méně.
Ale vy si samozřejmě používejte výrazy jaké chcete. Zvláště v problematice tohoto tématu mám docela jasno o Vašich postojích a tak mě Vaše vyjadřování moc z míry nevyvádí.

gvodrazka:
 :D
Úplně postačí, rozumíme-li tomu my v Izraeli, což je pro věc rozhodující. Jak tomu rozumí, nebo se snaží rozumět, nebo nerozumí nějaký indiferent, není pro věc důležité. ;D
gv

Vader:

--- Citace: Yan kdy 10. Června 2008, 23:29:08 ---Jenomže, když použiji termín anektované území nebude tomu nikdo rozumět, zatímco když použiji termín okupované území, rozumí tomu každý.

--- Ukončit citaci ---

Kde berete jistotu, ze na proizraelskem a zidovskem webu nikdo nebude rozumet vyrazu "anektovana uzemi"  :o

--- Citace: Yan kdy 10. Června 2008, 23:29:08 ---To že se vám ten termín nelíbí je Váš problém a holt se s tím budete muset nějak vyrovnat. To je ovšem Váš problém, nikoli můj. Já ten termín prostě budu používat

--- Ukončit citaci ---

Budete se asi hodne divit, ale je to vas problem. Jsou veci, ktere uz hranici provokace prekracuji, tak trochu brzdete.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi