Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Prezidentské voľby v USA

<< < (4/7) > >>

Samuel:
No a o to přeci jde, ne ? :)

Scooolie:

--- Citace: gvodrazka kdy 11. Června 2008, 11:21:26 --- ;)
Kontinuita znamená pro mne "návaznost". I.e. - pokud bude pokračovat McCain v tom, co GWB prohlásil v Knesetu, bude to dobré pro Izrael.
Co myslíte, že se stane, bude-li $$$ valutou No.3 a dojde k masivnímu poklesu kursu? Dojde k posílení amerického exportu, což povede jedině k posílení vnitřní americké ekonomiky, resp. k obrovské konjunktuře. Následně na základě této konjunktury dojde za čas k posilování  $$$, takže ten se zase ocitne tam, odkud ho vytlačili. Dveřma ho vyhodíte a oknem se vám vrátí...
Co myslíte, že udělá Čína se svými $$$ rezervami a americkými pokladničními poukázkami? Bude si je moci nabouchat do trenclí a Americe odpadne její "nightmare", neboť se sníží její reálný objem závazků vůči Číně, které klesne zároveň koupěschopnost.

Vždycky jsem se, jako "alte seewolf", domníval, že Arabské moře je součást Indického oceánu.... ;D
Amíci jsou realisti: vědí, že Rusům v tom stejně nezabrání.... Je to blbé, a to jak správně říkáte "krajně", ale je to tak. :'(

--- Ukončit citaci ---

Berme to opačně - co tak úžasného Bush během 8 let - kromě řečnění - pro Izrael udělal, aby si zasloužil být stavěn na piedestal? Ambasáda je pořád v TA, podporuje vznik palestinského státu, vyzbrojuje a cvičí Fatáh...

Optimismus je krásná věc, nicméně ani s tou ekonomikou bych to tak jednoduše neviděl. Čína se postupně dolarů zbaví - prostě jimi bude platit, ale platit si nechá už v jenech nebo eurech. Pokladniční poukázky si holt podrží až do splatnosti.

Arabské moře samozřejmě je součástí Indického oceánu, v tom se "Alter Kommodore" samozřejmě nemýlí, nicméně citujeme-li klasika, pak prosím přesně - a Vladimir Zeev Girinoffsky prostě řekl "bota ruského vojáka v Indickém oceánu"  ;)

Nezabrání, ale mohou bránit - a zpomalovat a kazit :)

Scooolie:

--- Citace: Vodník kdy 12. Června 2008, 00:10:51 ---O Jelcinovi se říkalo, že to byl nejlepší ruský president, jakého kdy Amerika měla. O McCainovi si myslím, že to bude nejlepší americký president, jakého kdy Israel měl. ;)

--- Ukončit citaci ---

V prezidentské kampani se toho napovídá... Bush v OBOU svých kampaních sliboval přesun ambasády z TA do Jeruzaléma a kde je dosud? No v TA. Navíc McCain je na můj vkus příliš liberální a velký rozdíl mezi ním a Obamou nevidím. Můj kůň byl Mike Huckabee. Ještě lepší byl  Mitt Romney, ale měl charakterovou vadu - je to mormon.

Vodník:

--- Citace: Scooolie kdy 12. Června 2008, 21:19:53 ---McCain je na můj vkus příliš liberální a velký rozdíl mezi ním a Obamou nevidím. Můj kůň byl Mike Huckabee. Ještě lepší byl  Mitt Romney, ale měl charakterovou vadu - je to mormon.
--- Ukončit citaci ---
;D ;D Víte, já se tomu jen směju. Těm "rozdílům" a tak... ;)

Scooolie:

--- Citace: Vodník kdy 12. Června 2008, 21:55:19 ---
--- Citace: Scooolie kdy 12. Června 2008, 21:19:53 ---McCain je na můj vkus příliš liberální a velký rozdíl mezi ním a Obamou nevidím. Můj kůň byl Mike Huckabee. Ještě lepší byl  Mitt Romney, ale měl charakterovou vadu - je to mormon.
--- Ukončit citaci ---
;D ;D Víte, já se tomu jen směju. Těm "rozdílům" a tak... ;)

--- Ukončit citaci ---

Smát se je fajn, ale nebylo by lepší k tomu prostě něco napsat? ;)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi