Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra

Výroční ceny Eretz za nejlepší a nejhorší počin

<< < (2/6) > >>

Vader:

--- Citace: Tiferet kdy 29. Dubna 2008, 12:36:38 ---výrok, skutek, apod.) ve vztahu k Izraeli za vyrocni cenu? takze tu muze kdokoliv opevovat Izrael a vynaset do nebes za vidinu nejake ceny? Nebude to pokrytecke? To ja mam rada Izrael ale nenapadlo by mne na tom  eventuelne vydelavat ;D,vida ze jsem jen goj :-X ;D

--- Ukončit citaci ---

Co prosim ?  :o

Scooolie:

--- Citace: Tiferet kdy 29. Dubna 2008, 12:36:38 ---výrok, skutek, apod.) ve vztahu k Izraeli za vyrocni cenu? takze tu muze kdokoliv opevovat Izrael a vynaset do nebes za vidinu nejake ceny? Nebude to pokrytecke? To ja mam rada Izrael ale nenapadlo by mne na tom  eventuelne vydelavat ;D,vida ze jsem jen goj :-X ;D

--- Ukončit citaci ---

Ech tomuhle příspěvku moc nerozumím.

Já jsem to pochopil tak, že

1) Záměr byl udělit čestný titul, resp. v případě výroční ceny nějaký naprosto nepatrný předmět např. ve formě nějaké figurky či symbolu (třeba jako je hudební cena Anděl nebo americký Oskar) - nikoliv někomu dávat peníze, bo ty nemáme  :D

2) Předpokládám, že nominovanými budou zejména významné osobnosti, které a) o Eretz.cz ani netuší, b) neovlivňují své konání udělením nějaké ceny  ;D

Scooolie:

--- Citace: Elazar kdy 29. Dubna 2008, 09:26:04 ---Měl bych jednu nominaci - ale neviděl bych to na zlatého Waltera, na to jsou tu jiné události (Bišara, Carter a spol.). Ale mě osobně tohle zamrzelo moc, že se snad budu modlit, aby to nejvyšší soud odvolal (a že jinak zastávám názor, že konvertité by měli právo návratu získat automaticky).

https://eretz.cz/content/view/5661/43/

--- Ukončit citaci ---

Tak nominovat bude asi možné cokoliv, tedy i izraelský Nejvyšší soud za tohle rozhodnutí. O tom, kdo cenu dostane pak rozhodne hlasování - tedy v něm čtenáři rozhodnou, zda jim více vadí Bišara, Carter nebo ono rozhodnutí.

Nicméně by to chtělo nejprve podebatovat o pravidlech a podobně. Zahájení nominací bych vidět tak od května a hlasování od června, aby už byla jasná pravidla.

Tiferet:

--- Citace: Scooolie kdy 29. Dubna 2008, 13:03:09 ---

--- Ukončit citaci ---

Ech tomuhle příspěvku moc nerozumím.

Já jsem to pochopil tak, že

1) Záměr byl udělit čestný titul, resp. v případě výroční ceny nějaký naprosto nepatrný předmět např. ve formě nějaké figurky či symbolu (třeba jako je hudební cena Anděl nebo americký Oskar) - nikoliv někomu dávat peníze, bo ty nemáme  :D

2) Předpokládám, že nominovanými budou zejména významné osobnosti, které a) o Eretz.cz ani netuší, b) neovlivňují své konání udělením nějaké ceny  ;D

--- Ukončit citaci ---

Ja jsem tedy spatne pochopila,mela jsem za to ze se jedna o zdejsi ctenare. Potom tedy ma radoby vtipna poznamka nebyla na miste,ikdyz jsem hned nemyslila penize. Takze prijmete mou omluvu. ;)

Elazar:

--- Citace: Scooolie kdy 29. Dubna 2008, 13:05:31 ---
--- Citace: Elazar kdy 29. Dubna 2008, 09:26:04 ---Měl bych jednu nominaci - ale neviděl bych to na zlatého Waltera, na to jsou tu jiné události (Bišara, Carter a spol.). Ale mě osobně tohle zamrzelo moc, že se snad budu modlit, aby to nejvyšší soud odvolal (a že jinak zastávám názor, že konvertité by měli právo návratu získat automaticky).

https://eretz.cz/content/view/5661/43/

--- Ukončit citaci ---

Tak nominovat bude asi možné cokoliv, tedy i izraelský Nejvyšší soud za tohle rozhodnutí. O tom, kdo cenu dostane pak rozhodne hlasování - tedy v něm čtenáři rozhodnou, zda jim více vadí Bišara, Carter nebo ono rozhodnutí.

Nicméně by to chtělo nejprve podebatovat o pravidlech a podobně. Zahájení nominací bych vidět tak od května a hlasování od června, aby už byla jasná pravidla.

--- Ukončit citaci ---

Vzhledem k tomu, že kdybychom měli vycházet ze práv Eretzu, tak si nejvyšší soud určitě zaslouží ještě pár nominací a další úlety mimo, takže bych to asi viděl tak, že by mohly být různé subkategorie - třeba i nejlepší a nejhorší počin vnitroizraelský  (Josi Bejlin by také asi pár hlasů dostal, Uri Avineri taky... ;D, na drhé straně třeba operace Bustan  ;)) apod. A nebo jen udělat Top 10. Jinak nápad je to skvělý, jistě.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi