Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra
Výroční ceny Eretz za nejlepší a nejhorší počin
Vader:
--- Citace: Elazar kdy 29. Dubna 2008, 14:05:26 ---...takže bych to asi viděl tak, že by mohly být různé subkategorie - třeba i nejlepší a nejhorší počin vnitroizraelský...
--- Ukončit citaci ---
To se mi libi. Sice by byly kategorie zdvojeny, ale zni to logicky. A nevidim duvodu pro zatajovani toho, co vsichni vime, tedy ze nekteri izraelci ci izraelske organy se obcas chovaji hodne hloupe a jdou proti vlastnim lidem.
Co na to ostatni ?
Samuel:
Aby nevznikla inflace cen, přikláněl bych se ke 4 kategoriím:
PLUS a MINUS ze strany židovské
PLUS a MINUS ze strany ostatních
V nominacích by měl být buď velmi stručně popsán čin, za který je dotyčná osoba nominována, nebo odkaz toto popisující. Ne každý si musí při hlasování nutně uvědomit s měsíčním odstupem, o co v daném případě šlo.
e.weissova@centrum.cz:
Teď jsem z toho nápadu zmatená.Nejdřív jen nejhorší a nejlepší výrok a ted jsou již 4 kategorie.Přimlouvám se aby to nebylo moc komplikované.
Vader:
Elisko, slo by o nejhorsi i nejlepsi pocin ci vyrok jak mimoizraelsky, tak izraelsky. V celku by slo tedy o 4 kategorie, dve plusove a dve minusove.
Scooolie:
Já se přikláním k tomu, co říká Eliška. Je to už moc chaotické. Proč by prostě nestačilo nejlepší a nejhorší?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi