Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra

Výroční ceny Eretz za nejlepší a nejhorší počin

(1/6) > >>

Max:
Přátelé,

chtěl jsem se s Vámi podělit o nápad. Co kdybychom na Eretzu měli pravidelné hlasování o nejlepší a nejhorší počin (výrok, skutek, apod.) ve vztahu k Izraeli?

Řekněme, že by registrovaní čtenáři Fóra mohli vždy během kalendářního měsíce napsat sem na Forum nominace a další kalendářní měsíc by se o nich hlasovalo. Kdo by získal nejvíce hlasů, ten by dostal měsíční cenu. Kdo by dostal nejvíc v celém roce, dostal by cenu výroční.

Pracovně jsem si zatím kategorie nazval "Zlatý Moše" (pro nejmoudřejší) a "Zlatý Walter" (pro nejhloupější)  ;D

eleazar:
Souhlasím, ale nebral bych proto jméno Zákonodárcovo nadarmo :-[, pro nejmoudřejší bych vymyslel nějaké jiné.  Mně by se třeby líbil Zlatý David.

e.weissova@centrum.cz:
Váš nápad je výborný.

Vader:

--- Citace: eleazar kdy 28. Dubna 2008, 21:24:01 ---Souhlasím, ale nebral bych proto jméno Zákonodárcovo nadarmo :-[

--- Ukončit citaci ---

Sam za sebe na tom neshledavam nic podvratneho, koneckoncu Moshe rabejnu zakony "pouze" pretiskoval coby mluvci  ;)

Tiferet:
výrok, skutek, apod.) ve vztahu k Izraeli za vyrocni cenu? takze tu muze kdokoliv opevovat Izrael a vynaset do nebes za vidinu nejake ceny? Nebude to pokrytecke? To ja mam rada Izrael ale nenapadlo by mne na tom  eventuelne vydelavat ;D,vida ze jsem jen goj :-X ;D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi