Všeobecná kategorie > Politika v Zemi Izrael

Jednání s araby

<< < (11/14) > >>

Samuel:
A to jsem věřil, že moje otázka nebude pochopena špatně :)
Já proti Vám přeci nic nemám. Pokud bych měl, buď bych se vůbec nesnažil s Vámi komunikovat, protože bych to považoval za ztrátu času, nebo bych Vám to, věřte, dokázal dát najevo daleko srozumitelněji.
Mě opravdu jen zajímal ten motiv. Připadala jste mi a připadáte opravdu o dost jiná, než ostatní návštěvníci fóra :)
A pokud mohu vyjádřit svůj názor na Vaši otázku Vaderovi, setrvejte raději u toho čarodějnictví :)

Scooolie:
Samueli, radit, aby zůstala u čarování není dobré...

Deuteronomium 18
10 Ať se u tebe nevyskytne nikdo, kdo by provedl svého syna nebo svou dceru ohněm, věštec obírající se věštbami, mrakopravec ani hadač ani čaroděj
11 ani zaklínač ani ten, kdo se doptává duchů zemřelých, ani jasnovidec ani ten, kdo se dotazuje mrtvých.
12 Každého, kdo činí tyto věci, má Hospodin v ohavnosti. Právě pro tyto ohavnosti Hospodin, tvůj Bůh, před tebou vyhání ony pronárody.
13 Budeš se dokonale držet Hospodina, svého Boha.
14 Tyto pronárody, které si podrobíš, poslouchají mrakopravce a věštce, ale tobě to Hospodin, tvůj Bůh, nedovolil.

Samuel:
Když já předpokládám, že to s tím čarováním nebude ve skutečnosti tak horké. Ta varianta příklonu ke katolické církvi je o dost reálnější :)

Scooolie:
jj  ;) Já jen aby nedošlo na Exodus 22:17  >:D

Vader:
Bratre Dominikane !  ;D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi