Všeobecná kategorie > Politika v Zemi Izrael

Jednání s araby

<< < (12/14) > >>

fanuel:
Zdravím, nevím jestli to je vhodný ale co takhle, ježíš,maria, panenka orleáská, krucifix. Pravda vždy zvítězí nad lží neb nenávistí. Hovk.
 Hezký nový rok 2008                                                           Stanek (Fanuel)

Luciana:
fanuel

říká se tomu brát boží jméno nadarmo, nicméně to mě neuráží a nemůže to urazit žádného normálního člověka, věříte tomu, že jsem načapala i kněze při tom, když bral jméno boží nadarmo? :-)))), při tenise....nic se nesmí žrát natolik, aby to zastínilo běžný život člověka.....

Luciana:
Vader

ne, nic osobního mě nikdy neovlivňovalo, co se týče judaismu, ani nemohlo, já žádného judaistu v reále neznám. Připadá ti, že nějak útočím proti judaismu? A sionismus? Ten odsuzuji. A důvody určitě znáš...

Vader:

--- Citace: Luciana kdy 16. Prosince 2007, 03:10:35 ---ne, nic osobního mě nikdy neovlivňovalo, co se týče judaismu, ani nemohlo, já žádného judaistu v reále neznám.

--- Ukončit citaci ---

No, lidi kteri maji protizidovske nazory je spousta, a vetsina z nich se se zidem nikdy nesetkala in natura. Jen male upresneni - judaista je odbornik na judaistiku, srozumitelnejsi bude asi slovo "zid"  ;)

--- Citovat ---A sionismus? Ten odsuzuji. A důvody určitě znáš...

--- Ukončit citaci ---

Duvody neznam. Proc ho odsuzujes ? Popisuj, at se neco zase dozvim ja. Opravdu me to zajima.

Vader:

--- Citace: Luciana kdy 15. Prosince 2007, 22:27:19 ---říká se tomu brát boží jméno nadarmo, nicméně to mě neuráží a nemůže to urazit žádného normálního člověka, věříte tomu, že jsem načapala i kněze při tom, když bral jméno boží nadarmo? :-)))), při tenise....nic se nesmí žrát natolik, aby to zastínilo běžný život člověka.....

--- Ukončit citaci ---

Kde v te Fanuelove vete vidis B-zi jmeno ? Ja ho ne a ne najit...
Pokud jde o verici, at zidy nebo krestany, 'desatero' je zavazne a tvuj argument mi prijde jako variace na tema "ale, obycejna kradez, nic se nesmi zrat natolik, aby to zastinilo bezny zivot cloveka".  V takovem vlastnim vybirani si, co se cloveku hodi a co ne, by to nakonec mohlo dopadnout tak, ze z celeho Tenachu zbude jen veta "... a videl, ze je to dobre", protoze zbytek se jaksi nehodi a zastinuje bezny cloveci zivot.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi