Všeobecná kategorie > Politika v Zemi Izrael
Jednání s araby
Yan:
--- Citace: Vader kdy 12. Listopadu 2007, 05:22:03 ---Konec sveta se vesti uz od pocatku sveta......
--- Ukončit citaci ---
a kde nic tu nic. Možná špatná idea.......
Yuri:
Mají Židé něco podobného, jako je křesťanské Zjevení Janovo?
Elazar:
Ano. Patnáct prorockých knih v Bibli, desítky pasáží v Talmudu a midraších a další desítky anonymních spisů.
Ale o roce 2018 tam pry nic neni...
fanuel:
--- Citace: Elazar kdy 12. Listopadu 2007, 23:08:22 ---Ano. Patnáct prorockých knih v Bibli, desítky pasáží v Talmudu a midraších a další desítky anonymních spisů.
Ale o roce 2018 tam pry nic neni...
--- Ukončit citaci ---
Zdravím, a co tedy znamená těch 70 dnů co je odečteno. Ne všechna proroctví proroků jsou k přečtení a k pochopení jak jsem již uvedl bylo skonání světa a zatracení lidstva několikrát. Naposled vymizením celých národů, celé lidstvo po potopě. Tak se stane všem ale každému různě, tedy národům. Země jako celek přestane existovat a mezi tím se vytvoří nová země.Je to takový trest za genocidu a zlo co země nosí.Nemusí tomu nikdo věřit ale takovým hodnověrným znamením jistě je zesilující přírodní úkazy směřující ke zkáze jednotlivých národních celků a to je jen začátek jinak vše je v proroctvích která jsou rozlomena a přečtena. Jen jeden člověk stáčí aby varoval ostatní co se stane po varování je jen věcí těch lidí co byly informováni a upozorněni. Když měla přijít potopa a stavěl se koráb na vrchu a kolem nebyla voda smála se tehdejší společnost Noemu a jak skončil Noe???? Poslehl (B) zachránil si život a ne jenom on. A jak dopadli ti druzí je vydět taky.Ano byl jsem osloven ale již jsem to popsal na začátku je jen třeba si to znovu přečíst a sám bez oslovení bych nemohl nic podniknout.Nejsem přeci syn člověka abych si to všechno vymyslel proč bych to dělal mám svých lidských problému celý pytel.Jinak, že ne každému je dáno být vyvolen ale každému je dáno být povolán. Stanek (Fanuel)
Samuel:
Neotvírám další téma, protože se to jednání s araby týká.
Stačilo mi pár komentářů z dnešního rána k prvnímu dni jednání v Annapolis a mám zkažený den. Ta nebetyčná drzost arabů v čele s Abbásem s jejich nesmyslnými požadavky, kdy oni nejsou ani ochotni, ani schopni něco zásadního udělat s jejich teroristickou sítí v protikladu s hloupým ustupováním Olmertovy vlády, která beztak již nemá morální mandát cokoli rozhodovat nebo dojednávat, je tak do očí bijící, že musí být každému soudnému člověku pro smích nebo pro pláč.
Nebo jsem já tak hloupý a to vše je nějaká velmi dobře, předem promyšlená hra a já to nevidím ?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi