Všeobecná kategorie > Politika v Zemi Izrael
Jednání s araby
fanuel:
--- Citace: levi kdy 7. Listopadu 2007, 12:51:35 ---viděli jste někde statistiku kolik lidí denně udělá aliju a kolik opustí - vystěhuje se z I.
je s podivem, že v nemalé míře se na aliji podílí americké obyvatelstvo
je s ice pravda, že je tam židů nejvíce a religiozita skupin je od skoro nula po Brooklyn,
nicméně asi to bude opravdu tím, že k jejich způsobu života patří se stěhovat přes celé státy kvůli práci,podnebí, lyžování, surfování, milenkám apod.
pak samozřejmě je to jen o trochu delším letu, s vědomím, že nic není napořád a když se mi to nebude líbit v poho se vrátím
toto myšlení je nám cizí, protože zatím nevychází z našich historických zkušeností - děda ještě možná, ale rodiče už ne
trochu jim /spíš víc/ závidím tu volnost a svobodu v rozhodování
+ navíc je tu u chlapecké populace ještě jeden faktor, nemálo amerických Židů absolvuje 3letou armádní službu v Cahalu, nejen proto, že je to v kruzích bráno jako bonus, ale prostě oni jsou s Izraelem spjati více než kdokoliv jiný
--- Ukončit citaci ---
Zdravím,duchovní rozměr a osvícení od (B) je zárukou návratu všech Izraelitů, ale jen na základě svobody rozhodnutí příslušných jedinců.Ti co mají v knize života popis,návrat a žít v Izraeli tak se jistě stane. Jde opět o jeden ze zázraků v posledních dnech až do roku 2018.Ne každý je zapsán v knize života a nemusí to být jen Izraelita.Protože (B) je (B) všech národů jen s tím rozdílem že čeká kdy ty různé modly odhodí a přistopí k (B) Izraele a pak nastane pokoj, spravedlnost, řád a pořádek ,kde nebudou mít místo zlo i zlé.Kdy smrt zahyne a dlouhověkost bude odměnou za útrapy i křivdy dnešních dnů.Stanek (Fanuel)
Yan:
--- Citace: fanuel kdy 10. Listopadu 2007, 01:25:33 ---.........Jde opět o jeden ze zázraků v posledních dnech až do roku 2018........Stanek (Fanuel)
--- Ukončit citaci ---
A co že se stane v roce 2018.......? Mě osobně je to jedno, ale když už ses o tom letopočtu zmínil, tak to upřesni.
Yan:
Hele Staňku, nevěštíš náhodou konec světa? :P
Yuri:
--- Citace: Yan kdy 10. Listopadu 2007, 13:44:44 ---Hele Staňku, nevěštíš náhodou konec světa? :P
--- Ukončit citaci ---
Vypadá to tak. Neměl náhodou konec světa přijít už v roce 2012?
Abych taky řekl něco k tématu:
Já doufám, že v budoucnosti nastane mezi Araby a Izraelity mír. Podle toho, co dnes vidím, je problém spíše na straně palestinské, než na straně izraelské, ovšem je mi zatěžko posuzovat motivy někoho, jehož dítě zahynulo omylem při útoku na teroristy. Takový člověk těžko bude vinit cíl toho útoku, spíše toho, dko útok provedl.
Vader:
Konec sveta se vesti uz od pocatku sveta. To, abychom se domluvili, je na nas, lidech. Sami si delame tolik zla, ze je mi obcas lito, ze jsem se nevylihnul jako sova palena.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi