Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie
Valky (was:Uchvatna zbran)
Tomsik:
--- Citace: Yan kdy 16. Srpna 2007, 15:05:15 ---Ano, přijde. Herní průmysl je velmi výdělečnou záležitostí (pro výrobce).
--- Ukončit citaci ---
Pro výrobce zbraní, spíše tedy replik ano, to máte naprostou pravdu ;) Vše okolo as zbraní je velký byznys 8)
Tomsik:
--- Citace: Simon kdy 16. Srpna 2007, 15:36:09 ---Buďte rad, ze to Yanovi prijde jako zabava. Taky Vas mohl povazovat za ohrozeni narodni bezpecnosti Ceska ;)
Prece jen - kvalitne vybavena a vycvicena izraelska jednotka, co se maskuje za airsoft, to uz je skoro material pro paranoidni clanek na Zvedavce ;D
--- Ukončit citaci ---
Nestrašte ;D
P.S.: Ohrožení bezpečnosti Česka jsou pseudohumanisté, náckové a komunisti, nikoliv členové KVH jednotek ;)
Vader:
Panove, kolegove, pratele. Ja si opravdu myslim, ze AS je plnohodnotnym sportem a kulturni akci. Odmala sazvodne strilim, a napriklad kolektivni trening na laserove strelnici (at jde o fandy nebo o bezpecnostni jednotky) se lisi jen v tom, ze zasah neokecate. Kdo ale zkusil "brasku" airsoftu PB, ten vi, ze nejde o nijak nenarocnou cinnost. Po posledni nekolikahodinove bitve jsem byl nakonec rad, ze me zastrelili, uz jsem fakt nemohl ;D
Co se tyka nafukovacich prekazek, zda se, ze Yanovi prisla jako dobry napad souvislost s RedBull Air Race, kde se leta nizko a rychle mezi/nad/pod nafukovacimi prekazkami (s vyjimkou madarskeho zavodu, kde je jednim z bodu podletu betonovy most) ;)
Co se tyka kulturni a historicke stranky AS bitev - asi nikoho by nenapadlo oznacit tisice "vojaku" kazdorocne konane bitvy u Slavkova za detiny. Stejne jako u AS zde musi byt zasah priznan, protoze se jede pouze na prachove sloze bez munice. Kazdpoadne jsou tyto bitvy celosvetove povazovany za atraktivni a kulturne prinosne. Jednou videt je lepsi nez stokrat cist. A serioznich klubu vojenske historie je dost.
Ovsem to, ze s Yanem hluboce nesouhlasim (jako vetsinou) neznamena, ze jeho nazor budu povazovat za nelegitimni (povazuji ho pouze za zcestny) ;D Kazdy ma pravo na nejaky nazor, byt hodne "zvlastni", pokud je v mezich miry a bez osocovani, coz Yan zvladl.
Tomsik:
Vader: máte naprostou pravdu...
Například několikadenní akce, která je považována za úspěšnou, když nepadne ani jeden výstřel, to je pak už trochu někde jinde než "střílení na plácku" :) Paintball, to je super zábava, ale pro účely KVH jednotek se hodí airsoft, proto je i u naší jednotky airsoftová činnost, ovšem pouze jako doplněk...repliky zbraní a pár neoriginálních zásobníků v sumkách, toť vše...
Yan: Už jste airsoft zkoušel, nebo jen kritizujete něco, o čem nemáte ani páru?
Yan:
Ne, ke štěstí mi stacila vojna......
Vidím, že jsem to slíznul z více stran, jojo na oblíbené hračky se nešahá. No, ale v tom svatém nadšení pro airsoft vám uniklo, že podstata toho mého příspěvku kterým to začalo nešla směrem k airsoftu (což buďme upřímní je hra na vojáčky) ale směřovala spíše k Tomsikovi a k jeho reakcím které byly poněkud neadekvátní a měly abych tak řekl adolescentní nádech.
Jinak paintbal jsem hrál a je to fajn hra. I dospělí si musí hrát ;)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi