Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie

Valky (was:Uchvatna zbran)

<< < (13/15) > >>

Vader:

--- Citace: Yan kdy 16. Srpna 2007, 01:51:52 ---Já také proti airsoftu nic nemám...... dyť mu to tady dokonce doporučuji.  ;)

--- Ukončit citaci ---

Po lopate : ocenuju to, ze pouzivas nevulgarni a vcelku roztomile "vypady" proti oponentovi  ;) Jen jsem mel potrebu sdelit, ze airsoft a historicke bitvy nejsou IMHO detskou zabavou, kapisto ?
Dobre, pane ridici, nepozil jste, pokracujte v jizde  ;)

Yan:

--- Citace: Vader kdy 16. Srpna 2007, 07:56:35 ---......Jen jsem mel potrebu sdelit, ze airsoft a historicke bitvy nejsou IMHO detskou zabavou, kapisto ?........

--- Ukončit citaci ---

Jo kapisto.
Nicméně ten airsoft je dle mého názoru opravdu dětskou zábavou, pravda je tu jistý věkový posun do spíše postpubertálního období, nicméně dětskou zábavou to dle mého názoru stále je (to je můj názor, nikoli sociologická studie). Pokud jde o paintbal, tak tady už bych řekl že nastal možná až moc velký posun do oblasti sportu (nafukovací překážky ap.).

Tomsik:

--- Citace: Yan kdy 15. Srpna 2007, 18:16:24 ---PS: Neodlám diskutovat o tom zda jsem tak natvrdlý jak se domníváte, ale tak mě näpadlo, nechcete si jít raději zahrát airsoft? To víte, furt mi zní v uších text jedné písničky: .......a co děti? Mají si kde hrát?

--- Ukončit citaci ---

Opravdu ubohý pokus o vtip...něco to o vás vypovídá...rada pro Váš pak níže :)

--- Citace: Yan kdy 16. Srpna 2007, 12:32:37 ---Jo kapisto.
Nicméně ten airsoft je dle mého názoru opravdu dětskou zábavou, pravda je tu jistý věkový posun do spíše postpubertálního období, nicméně dětskou zábavou to dle mého názoru stále je (to je můj názor, nikoli sociologická studie). Pokud jde o paintbal, tak tady už bych řekl že nastal možná až moc velký posun do oblasti sportu (nafukovací překážky ap.).

--- Ukončit citaci ---

Ano, dětskou zábavou je, hraje ho spousta malech dětí, spíše smradů, kteří dělaj problémy a ostudu.
PB, sport? Nafukovací překážky? Můžete mi vysvětlit, jak souvisí sport a nafukovací překážky? Přes ně skáčou na čas nebo co?

Rada: Zkuste si přečíst, raději dvakrát až třikrát, článek na našem webu: https://www.sayeretnahal.cz/index.php?module=clanky&id=7&lang=

--- Citace: Yan kdy 16. Srpna 2007, 12:32:37 ---to je můj názor, nikoli sociologická studie

--- Ukončit citaci ---

Na vaše názory by se jedna taková studie hodila... ;)

--- Citace: Vader kdy 16. Srpna 2007, 07:56:35 ---......Jen jsem mel potrebu sdelit, ze airsoft a historicke bitvy nejsou IMHO detskou zabavou, kapisto ?........

--- Ukončit citaci ---

Malý comment: výstroj za desetitisíce, vše originál Izrael, 3 měsíce bez jediného výstřelu (od mého vstupu do jednotky)...přijde Vám to pane Yan-e jako dětská zábava?

Yan:
Ano, přijde. Herní průmysl je velmi výdělečnou záležitostí (pro výrobce).

Simon:
Buďte rad, ze to Yanovi prijde jako zabava. Taky Vas mohl povazovat za ohrozeni narodni bezpecnosti Ceska  ;)

Prece jen - kvalitne vybavena a vycvicena izraelska jednotka, co se maskuje za airsoft, to uz je skoro material pro paranoidni clanek na Zvedavce  ;D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi