Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie
Valky (was:Uchvatna zbran)
Tomsik:
--- Citace: Yan kdy 17. Srpna 2007, 16:55:12 ---Ne, ke štěstí mi stacila vojna......
Vidím, že jsem to slíznul z více stran, jojo na oblíbené hračky se nešahá. No, ale v tom svatém nadšení pro airsoft vám uniklo, že podstata toho mého příspěvku kterým to začalo nešla směrem k airsoftu (což buďme upřímní je hra na vojáčky) ale směřovala spíše k Tomsikovi a k jeho reakcím které byly poněkud neadekvátní a měly abych tak řekl adolescentní nádech.
Jinak paintbal jsem hrál a je to fajn hra. I dospělí si musí hrát ;)
--- Ukončit citaci ---
Já na vojně nebyl, takže nemůžu srovnávat, ale myslím si, že moje členství v KVH mi jí částečně nahrazuje :)
Dospělí si hrát musí, kdo si hraje, nezlobí, že :)
P.S.: Jen pro ilustraci sem hodím pár fotek z víkendové akce, jen aby bylo jasno, co je na tom military airsoftu to krásné :)
P.S.2: Už dost airsoftu, názory jsou jasné :)
EDIT: Improvizovana nositka pro 2 zraneny... vysledne na nich v podobe lidi a bagaze lezelo cca 180kg
Nesli sme to cca. 3 km, myslim, že jsme si všichni sáhli až na dno sil.
Příběh:
Náš vrtulník byl sestřelen (z 9-ti lidí 2 těžce zranění) a my jsme se měli cca 3 km přesunout nepřátelským územím až na území našich amerických přátel...to byl náš úkol :) Kdo nezažil, nepochopí, ale teď jsem krásně unavenej a sem hrdej na to, že jsme náš úkol (bez jediného výstřelu) na 100% splnili.
Yan:
Jo, hry jsou fajn, proti tomu nic.
Víš co byla na vojně pro mě asi nejnáročnější záležitost? Když jsem jednou ve stráži šel střídat strážnýho a nenašel ho. Následně jsem dostal rozkaz vzít si ještě jednoho vojáka sebou a jít ho hledat s nábojem nataženým do nábojové komory a s odjištěným samopalem*) (přece jenom jsme zrovna střežili mimo jiné i zbrojní sklad)........ kdo nezažil nepochopí.
*) Takhle zpětně se mi to zdá fakt moc crazy a říkám si jestli jsme ten samopal opravdu měli odjištěnej........
Yan:
Jo mimochodem, pokud chcete pár receptů na opravdovou zkoušku odolnosti, vyzkoušejte ochranné prostředky proti zbraním hromadného ničení (pozn. chce to v nich být víc jak hodinu) v kombinaci s fyzickou námahou a teplem.
Ale možná by bylo dobrý mít v záloze nějakou seriozní první pomoc
Tomsik:
věřím...nezkoušel jsem český ochranný prostředky ;)
EDIT...jen ještě něco musím dopsat
--- Citace: Yan kdy 20. Srpna 2007, 11:47:36 ---Jo mimochodem, pokud chcete pár receptů na opravdovou zkoušku odolnosti, vyzkoušejte ochranné prostředky proti zbraním hromadného ničení (pozn. chce to v nich být víc jak hodinu) v kombinaci s fyzickou námahou a teplem.
Ale možná by bylo dobrý mít v záloze nějakou seriozní první pomoc
--- Ukončit citaci ---
...pochopitelne v ramci treninku provozujem... cviceni s maskama a full gear je u nas normalni. Od beznych ersoftaku se odlisujeme tim, ze tahame neprustrelny vesty vcetne keramickych platu, zasobniky s delaborovanou munici, takze napr. vahove jsme na tom stejne. Cviceni se snazime delat dle vzoru IDF, jen co do intenzity si to samozrejme musime prizpusobit tomu, ze se u nas jedna skutecene o hobby, tedy cinnost nekolikrat mesicne a ne jako v realny armade, kdy to lidi trenuji kazdy den. Seriozni prvni pomoc u nas "simuluje" nas doktor, co v realu jezdi s rychlou...
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi