Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Neonacista Stwora

<< < (24/31) > >>

Vodník:
No já nevím - za Mikuláše II. rozhodně v Rusku žádné mučírny nebyly (tedy já o žádných neslyšel). Lenin má na svědomí mnohem víc mrtvol než Chomejní a ideologie, kterou se na toto tažení ozdobil, atheismus a "vědecký" kommunismus, je formou satanismu, zatímco k islámu mám navzdory teroristickým výtržníkům respekt.

leho:

--- Citace: Vodník kdy  6. Května 2008, 23:28:11 ---No já nevím - za Mikuláše II. rozhodně v Rusku žádné mučírny nebyly (tedy já o žádných neslyšel). Lenin má na svědomí mnohem víc mrtvol než Chomejní a ideologie, kterou se na toto tažení ozdobil, atheismus a "vědecký" kommunismus, je formou satanismu, zatímco k islámu mám navzdory teroristickým výtržníkům respekt.

--- Ukončit citaci ---
K islámu máte respekt? Zopakujme si tedy některé znaky týkající se tohoto náboženství, nebo spíše politického hnutí: Například muslimové mohou bít své ženy v případě neposlušnosti. Dále lhaní, podvádění či jakákoliv křivárna v našem slova smyslu je naprosto v pořádku, pokud takové jednání je v prospěchu Islámu. Vztah muslimů k ostatním náboženstvím mne už přímo fascinuje: V islámské společnosti musí nemuslimové se jinak oblékat než muslimové, dokonce v historii museli nosit viditelné označení na svém oděvu, nacisté pouze si vzali příklad z muslimské diskriminace židů a jiných náboženství. Tomuto zvláštnímu statutu se jinak říká "dhimmi", který mimo jiné zahrnuje, že nemuslimové nesmí stavět žádné nové kostely nebo synagogy, pokud muslim přijde k nim domů tak si může sednout kam chce a může si vzít cokoliv uzná za vhodné. V Koránu najdeme ještě mnoho dalších nádherných přikázání, kterými se muslimové musí řídit včetně přikázání k džihádu, atd, atd. To se ani nezmiňuji o zdůvodňování atentátů a vraždění všech nevěřících včetně žen, dětí a starců. V islámském světě jsem zatím nezaznamenal ani jeden výrazný protest proti islámskému terorismu. Ostatně ani ve světě našem, pravděpodobně ze strachu a obav před ještě horšími zvěrstvy muslimů. Je mi naprostou záhadou, jak by mohl informovaný a vzdělaný člověk nebýt proti islámu a zvěrstev, která tato zhoubná ideologie páchá v dnešním světě...

leho:

--- Citace: Vodník kdy  6. Května 2008, 23:28:11 ---No já nevím - za Mikuláše II. rozhodně v Rusku žádné mučírny nebyly (tedy já o žádných neslyšel). Lenin má na svědomí mnohem víc mrtvol než Chomejní a ideologie, kterou se na toto tažení ozdobil, atheismus a "vědecký" kommunismus, je formou satanismu, zatímco k islámu mám navzdory teroristickým výtržníkům respekt.

--- Ukončit citaci ---
K islámu máte respekt? Zopakujme si tedy některé znaky týkající se tohoto náboženství, nebo spíše politického hnutí: Například muslimové mohou bít své ženy v případě neposlušnosti. Dále lhaní, podvádění či jakákoliv křivárna v našem slova smyslu je naprosto v pořádku, pokud takové jednání je v prospěchu Islámu. Vztah muslimů k ostatním náboženstvím mne už přímo fascinuje: V islámské společnosti musí nemuslimové se jinak oblékat než muslimové, dokonce v historii museli nosit viditelné označení na svém oděvu, nacisté pouze si vzali příklad z muslimské diskriminace židů a jiných náboženství. Tomuto zvláštnímu statutu se jinak říká "dhimmi", který mimo jiné zahrnuje, že nemuslimové nesmí stavět žádné nové kostely nebo synagogy, pokud muslim přijde k nim domů tak si může sednout kam chce a může si vzít cokoliv uzná za vhodné. Pokud nemuslim by přesvědčoval muslima o výhodách svého náboženství, dopouští se hrdelního zločinu. V Koránu najdeme ještě mnoho dalších nádherných přikázání, kterými se muslimové musí řídit včetně přikázání k džihádu, atd, atd. To se ani nezmiňuji o zdůvodňování atentátů a vraždění všech nevěřících včetně žen, dětí a starců. V islámském světě jsem zatím nezaznamenal ani jeden výrazný protest proti islámskému terorismu. Ostatně ani ve světě našem, pravděpodobně ze strachu a obav před ještě horšími zvěrstvy muslimů. Je mi naprostou záhadou, jak by mohl informovaný a vzdělaný člověk nebýt proti islámu a zvěrstev, která tato zhoubná ideologie páchá v dnešním světě...

Vader:

--- Citace: leho kdy  7. Května 2008, 00:30:24 --- Je mi naprostou záhadou, jak by mohl informovaný a vzdělaný člověk nebýt proti islámu a zvěrstev, která tato zhoubná ideologie páchá v dnešním světě...

--- Ukončit citaci ---

Opet se stavim do role advocata diaboli (coz se mi zacaste vymstilo), ale co kdyz nektere lidi laka momoteismus, na rozdil od krestanstvi, a navic lehka konverze (staci shahada) ?

Vodník:

--- Citace: Vader kdy  7. Května 2008, 00:36:57 ---momoteismus, na rozdil od krestanstvi
--- Ukončit citaci ---
Vím, že to neradi připouštíte, ale křesťanství je monotheistické. Věříme v jednoho Boha, sice ve třech Osobách, ale pořád jen jednoho, jako Vy nebo muslimové. ;) (to jen pro přesnost)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi