Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Neonacista Stwora

<< < (22/31) > >>

Scooolie:

--- Citace: Vodník kdy  6. Května 2008, 22:49:34 ---
--- Citace: Scooolie kdy  6. Května 2008, 22:36:54 ---..."vývoz revoluce" všude, kam to jde...Bosna...
--- Ukončit citaci ---
Nepletete se? Pokud vím, v Bosně nebojovali žádní šíité, ale lidé z okruhu, označovaného později jako Al Kajda - a to pod americkou záštitou, takže bych se o tom raději nešířil! ;)

--- Ukončit citaci ---

Nepletu. Bylo tam i několik desítek (podle některých pramenů až několik set) šiítských mudžáhidů. Íránců. Část z nich po válce odešla, část tam zůstala a založila rodiny. Teď je velké zle, protože jsou mezi těmi, kterým bosenská vláda na nátlak USA odebrala občanství.
(ať si o nich myslím cokoliv zlého, tohle je docela pěkná podpásovka)

Jinak Al Kajda tam byla samozřejmě také. Stejně jako v Gaze bojoval klan Dormuš (tzv. Armáda islámu), což je místní skupina Al Kajdy, po boku Fatáhu proti Hamasu - americkými zbraněmi  ;D

Scooolie:

--- Citace: Vodník kdy  6. Května 2008, 22:53:40 ---Článek jsem četl, neříkám, že mnohé z toho není pravda, přičemž bych asi zmínil i tu "maličkost", že Írán přešel z dolaru na euro ;)... Je mi jasné, že se zde neshodneme, já jsem přesvědčen, že výhledově Írán pro Evropu ani pro Israel žádné nukleární nebezpečí nepředstavuje.

--- Ukončit citaci ---

Rád bych tomu věřil. Opravdu. Válka s Íránem rozhodně není něco, o čem bych snil. Může to být obrovský, obrovský průšvih. Kdyby byl v Íránu u moci šáh, tak mu pošlu osobně gratulaci k úspěchům při mírovém využití jaderné energie  ;)

Vodník:

--- Citace: Scooolie kdy  6. Května 2008, 22:54:35 ---Nepletu. Bylo tam i několik desítek (podle některých pramenů až několik set) šiítských mudžáhidů. Íránců.
--- Ukončit citaci ---
Tak to je, přiznám se, pro mě nová informace. Jen to potvrzuje to, že magoři se najdou opravdu všude. Nemáte odkaz na ty prameny?

Jicchak:
Jestli irán představuje jaderné nebezpečí nebo ne je skutečně otázka, v samotném Iránu má cesta atomové sebevraždy svíé odpůrce například v současném ajatolovi. Problém prezidenta je v tom, že on vše myslí vážně nevykládá báchorky pro lid žije střídmě asketickým životem nenechal se oslnit takzvaným dobrým bydlem nezlákal jej přepychový život, má svůj cíl ten je pro něj svatý a má k jeho naplnění značné prostředky. Co se týče atamového nebezpečí bylo by zajímavé za jakých okolností by byla nějaká banka ochotna učinit pojistku proti jakémukoliv jadernému útoku ze strany Iránu (nicméně severokorejské rakety které Irán nakoupil a které jsou svým doletem určeny právě pro Evropu jsou ničivé i tak).

Vodník:

--- Citace: Scooolie kdy  6. Května 2008, 22:56:12 ---Kdyby byl v Íránu u moci šáh, tak mu pošlu osobně gratulaci k úspěchům při mírovém využití jaderné energie  ;)

--- Ukončit citaci ---
Víte, že šáhovy mučírny byly - spolu s Papadopoulosovými - považovány za nejkrutější ze všech? ;) Chomejního hoši měli věru na co navazovat, stejně jako bolševici převzali katy gestapa... Je to pořád stejné... >:(

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi