Judaismus > Rabín odpovídá na Vaše dotazy

Konverze - praktické podrobnosti

<< < (23/31) > >>

wocicko:
Gvodrazko neboj, já říkala, že Iván je od Davida moooc daleko. Nic z toho, co jsme tu - hlavně Bibin - vymysleli, tam nebude. Navíc ten můj román už je hotový, tedy vymyšlený, už ho jen dopisuju, nic měnit nebudu. Můj román je filosofické dílko, alegorické, univerzální na jakýkoli národ a jakýkoli čas. Zároveň je to postmoderní román, jaký má být, tedy přítomnost mnoha žánrů, aby si každý čtenář našel to svoje. Včetně té erotiky.

A pro Marcelku: chromá ovce je dobrej nápad! A děkuji za pochvalu obrázku, já jsem Malé čarodějnici děsně pdobná - fyzicky i mentálně, jen toho havrana nemám.

bibin:
.. a neodehrává se to nakonec ve sklárně na Sázavě...takový Kohoutovsko- Vieweghovský román?... měla jste na to tři čtvrti roku, od Vaší první otázky... pokud dovolíte, zdejší Iván si oddychl, že není svázán s dějem, kterým jsme začali, a nějak se bude vyvíjet. Zachovejte nám přízeň, a dejte nám vědět, jak se daří Ivánovi ve svázané  (téměř kazajkové) podobě, a s vyšší DPH na svých bedrech. Přemýšlíme s Ivánem, že dílko vydáme ve Vatikánu (i když, postavy si nemají moc co poroučet),  Tam je DPH na knihy 0 procent. Asi by Osservatore Romano nikdo nečetl....

bibin:
ještě k té erotice...myslím, že Iván si stoupne za sedící Hadassu (...sedící u toaletního stolku...), uchopí kartáč, a bude jí pomalu česat její tmavé  dlouhé vlasy...

bibin:
technická to gv. scénář k Dívce v modrém psal Cámara...?...!

bibin:
https://stefane4ka.livejournal.com/272781.html#comments    z castingu na Hadassu (před obarvením vlasů)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi