Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra

Změny na fóru

<< < (14/18) > >>

zoom:
Milá aege, v ČR a SK vzchází spousta novin a ty mají své internetové podoby, anebo pouze internetové. Všichni rádi píší o Izraeli ale ne všichni vždy chytře a objektivně. Někteří dokonce velmi hloupě a zle. A fórum eretz není nástěnka, kam je třeba připínáčkovat všechno co kde kdo napíše. Když někdo chce číst antisemitský bulvár je to jeho svobodná vůle, ale eretz není platforma, která by toto měla servírovat. Podle mého názoru uděláte lépe, když občas upozorníte na nějaký zajímavý článek, akci apod. úplně všechno bez výběru je opravdu zbytečné. Nikdo vám nechce ublížit, ale pochopte, že jste na "území", které někdo nějak spravuje. To je jakoby jste přišla na něčí zahradu, kde pěstuje třeba jiřinky a řekla tady jsou semena petržele, mrkve a ředkviček, já ti je sem nasadím protože jsou zdravé. Já vím, metafora kulhá, některé sem postované články jsou spíš nezdravé. Tak se nezlobte a snažte se ten problém pochopit z jiného úhlu pohledu než je ten váš.

zoom:
Já bych měla ještě jednu trochu primitivní poznámku. Možná se přihlašujete stejným jménem a jiným heslem, ale váš počítač si pamatuje heslo pro fórum a rovnou ho použije i pro komentář. Zkuste prověřit i tuto možnost, která sice není na úrovni Vaderovy high tech, ale někdy i ty malé věci mají význam.

--- Citace: Vader kdy 12. Června 2012, 16:41:23 ---
--- Citace: Iva Farkačová kdy 11. Června 2012, 20:38:50 --- Poslední můj text byl mylný. Nepustí mne tam. Prostě se tam nikdy nedostanu. Chvilku jsem měla naději, už je po ní.
Mějte se v komentářích na titulní stránce dobře a pište, ať můžu aspoň číst. :-[

--- Ukončit citaci ---

Ivo, přidal jsem vaši IP "násilně" na whitelist a zakázal kontrolu oproti 6 používaným globálním databázím sploggerů spammerů a jiné havěti. Netuším proč, leč ocitla jste se po kontrole na blacklistu. Pravděpodobně někdo od vašeho providera zlobil tak moc, že se jeho celá síť ocitla v nemilosti.
Pokud by se vám ani nadále nedařilo na hlavní stránku Eretzu přihlásit (registrovaná jste), dejte mi prosím vědět soukromou zprávou; nestíhám číst vše na fóru.

--- Ukončit citaci ---

aege:

--- Citace: zoom kdy 14. Června 2012, 07:03:34 ---Milá aege, v ČR a SK vzchází spousta novin a ty mají své internetové podoby, anebo pouze internetové. Všichni rádi píší o Izraeli ale ne všichni vždy chytře a objektivně. Někteří dokonce velmi hloupě a zle. A fórum eretz není nástěnka, kam je třeba připínáčkovat všechno co kde kdo napíše. Když někdo chce číst antisemitský bulvár je to jeho svobodná vůle, ale eretz není platforma, která by toto měla servírovat. Podle mého názoru uděláte lépe, když občas upozorníte na nějaký zajímavý článek, akci apod. úplně všechno bez výběru je opravdu zbytečné. Nikdo vám nechce ublížit, ale pochopte, že jste na "území", které někdo nějak spravuje. To je jakoby jste přišla na něčí zahradu, kde pěstuje třeba jiřinky a řekla tady jsou semena petržele, mrkve a ředkviček, já ti je sem nasadím protože jsou zdravé. Já vím, metafora kulhá, některé sem postované články jsou spíš nezdravé. Tak se nezlobte a snažte se ten problém pochopit z jiného úhlu pohledu než je ten váš.

--- Ukončit citaci ---

Milá zoom,
kdyby na Foru Eretz bylo co k přečtení(a ne jen několik let staré diskuzní příspěvky) a byl tu nějaký pohyb,
akce či diskuze ,a lidé se tu nenudili, nikdy bych si nedovolila zasahovat nějakými odkazy do vašeho Fora.
Ale tady vysloveně ,lidově řečeno,chcípl pes .
Na co vám je rozsáhlé diskuzní forum,když se tu nic neděje?
Lidé jsou otrávení,
administrátorů tu je habaděj .........ale nikdo se nesnaží oživit Forum.
A když se snaží někdo z venku,tak je záhy odkopnut .Řekněte mi jaký to má smysl?
Nato aby sem někdo 6 x do roka napsal pár vět nepotřebujete mít zvláštní talent a svoje chlívečky.

Území které někdo spravuje by mělo vzkvétat a nee upadat.
Podívejte jak např. vzkvétá izraelská poušt,kdyby o ni  lidé nedbali,podobala by se za chvíli Foru Eretzu ;) Kdyby se tu ty jiřinky aspon pěstovali.
Ale spíše to tu vypadá jako by majitelé usnuli na vavřínech a dál je nic nezajímalo.Bojí se asi novot.
Forum je tak veliké ,že tu mohou vedle sebe růst i stromy.

Stačí Vám  pár slov,aby jste přilákali lidi zpět ?
V roce 2008 tu údajně dle vašich statistik bylo 120 lidí,kde jsou ti lidé dnes ?
Proč sem nechodí?Nebude to asi proto že tu nemají co ke čtení?
Mám pocit,jako by jste se báli,aby jste nezůstali v pozadí a proto vše nové a navštěvované ,je vám na obtíž a tudíž se jen kritizuje.

Nevím jak vy,ale já dostávám slůvka pochvaly za odkazy,které jsou vám tak proti srsti.
Navíc jsou docela dost navštěvované,v průměru to dělá až 60 návštěv za 24 hodin.

Ty odkazy sem nedávám pro sebe,ale pro lidi.Ne každý má čas,aby sháněl po netu co je zajímavého a co by si rád přečetl.
Negativní jsou tu proto,aby se lid probudil a začal debatit.Navíc každá strana mince má rub a líc.
A nemyslete si že jsou lidé hloupí a nedokáží si oddělit zrno od plev !Nepodcenujte je !
Mám ale pocit že se lidé bojí zde zúčastnit nějakých  debat .
Jako by to Forum bylo jen pro pár vyvolených,a nebo jen aby se neřeklo.

Krom toho že mne tu někdo z administrátorů vytepe,jsem nečetla žádné kloudné a zajímavé příspěvky. :D

P.s. : Občas se musí vytrhat plevel,aby byly vidět jiřinky ! Pak se sem vejde i ta petržel,celer i ředkvičky .  ;)
        Není krásné se dívat na kvetoucí zahrádku plnou rozmanitých květin a zeleniny?

zoom:
Ovšem když někdo má pozemek a chce pěstovat jiřinky tak ho prostě zelenina nezajímá.
Takže je tu ještě jiná možnost, otevřít si stránky a mít svojí zahrádku podle svého vkusu a páchat dobro na svůj účet.

aege:

--- Citace: zoom kdy 14. Června 2012, 11:10:11 ---Ovšem když někdo má pozemek a chce pěstovat jiřinky tak ho prostě zelenina nezajímá.
Takže je tu ještě jiná možnost, otevřít si stránky a mít svojí zahrádku podle svého vkusu a páchat dobro na svůj účet.

--- Ukončit citaci ---
( to je mazec  :) :D ;) ::) )

Řekla bych dle návštěvnosti ,že zelenina zajímá víc lidí než jedna okoukaná jiřinka  :) ))) :)

Netušila jsem,že je pozemek v soukromých rukách.......... měla jsem zato,že tu vládne pan Scooolio a spol....
 jen vím že vaše jiřinky jsou  staré ,letité a zkostnatělé bez fantazie .....  :D
ale když se vám líbí,a jste na ně pyšná,tak proti gustu žádný dišputát .

Měla jsem zato,že Forum tu je pro čtenáře a nee pro jiřinku.Ehm,když vám nevadí že zkomírá..............
Moje babička říkávala,že pýcha předchází pád !

ČTENÁŘI SI ÚSUDEK UDĚLAJÍ SAMI !

Chi, i ješitnost je vlastnost lidí. ;)

Připadám si jak Smetana kterého zavřeli kvůli panáčkům,asi mi teda budete muset dát blok a zahrádku se starou jiřinkou obehnat železným řetězem.

P.s. : Pro čtenáře mé věrné :

stačí mi poslat email adresu a všechny odkazy které jsem dávala sem vám  budu odesílat emailem
 (jak jsem to již dělávala,když mne poprvé tady odsud vystrnadili) 8)
a nebo kuk na Shekel.cz ...... Toulky s Aege................

Ještě bych zapomněla čtenářům poděkovat za pozornost !

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi