Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra

Změny na fóru

<< < (13/18) > >>

Iva Farkačová:
 Poslední můj text byl mylný. Nepustí mne tam. Prostě se tam nikdy nedostanu. Chvilku jsem měla naději, už je po ní.
Mějte se v komentářích na titulní stránce dobře a pište, ať můžu aspoň číst. :-[ 

Vader:

--- Citace: Iva Farkačová kdy 11. Června 2012, 20:38:50 --- Poslední můj text byl mylný. Nepustí mne tam. Prostě se tam nikdy nedostanu. Chvilku jsem měla naději, už je po ní.
Mějte se v komentářích na titulní stránce dobře a pište, ať můžu aspoň číst. :-[

--- Ukončit citaci ---

Ivo, přidal jsem vaši IP "násilně" na whitelist a zakázal kontrolu oproti 6 používaným globálním databázím sploggerů spammerů a jiné havěti. Netuším proč, leč ocitla jste se po kontrole na blacklistu. Pravděpodobně někdo od vašeho providera zlobil tak moc, že se jeho celá síť ocitla v nemilosti.
Pokud by se vám ani nadále nedařilo na hlavní stránku Eretzu přihlásit (registrovaná jste), dejte mi prosím vědět soukromou zprávou; nestíhám číst vše na fóru.

Vader:

--- Citace: Yan kdy 11. Června 2012, 19:32:22 ---Tak ne, v tom to nebylo paní Farkačová... podařilo se mi tam zaregistrovat pod stejným nickem jako tady.

--- Ukončit citaci ---

Yane, vskutku v tom problém nebyl, a kontrolou jste prošel v pohodě (to nás zase čekají veselé časy  :o :) )
Jinak obecně doporučuji přihlašovat se v pravém sloupci dole. Pokud máte povolené cookies a zakliknete "pamatuj si mě", nebudete se muset ani odhlašovat a při příští návštěvě budete automaticky přihlášen.

aege:
To bylo myšleno jak ???? :-[ ???

Mám zato,že tu - výstřižkovou službu- dělám ke spokojenosti zdejších čtenářů a nee pro svoje vlastní potěšení a prostor ,fakt že tu žádný nevlastním a ani vlastnit nechci, pokud je tomu tak jak to bylo napsáno  zoom . :o Čtenáři vědí kde mne mají hledat. ;)

Navíc se v posledních 8 dnech hodně těžko dostávám na Izraelské ozvěny,bych ehm.... mohla odkazy vkládat.
A ty se dávají ted hooodně složitě a třeba až na čtvrtý pokus.
Nevím zda to je záměr a nebo pokus o blok mého nicku,nebo komu jsem trnem v oku,lidově řečeno.

Že se od modernizace  nemohu přihlásit na hlavní stranu Eretzu,ač jsem tam přihlášena už aspon 2 roky,to už také  neřeším.
Páč se mi nechce  rozpitvávat zda je to vinou řádění nějakého šotka a nebo úmysl ! :(

Jeden neví co si má o všem myslet !

P.s.: Všem ,koho mé odkazy zaujaly ,děkuji za kladné ohlasy a hodnocení. :-*

--- Citace: zoom kdy 14. Září 2011, 10:23:52 ---Přimlouvala bych se, aby na titulní stránce byly pouze odkazy ze sportovních aktualit pana Stejskala a k ostatním ať se čtenář prokliká pokud chce. Myslím, že tuto "výstřižkovou službu", kterou eretz poskytuje tím že aeg dává prostor, poskytovat nemusí, navíc některé články jsou opravdu poněkud ehm, ehm ... vedle.

--- Ukončit citaci ---

Yan:

--- Citace: aege kdy 13. Června 2012, 11:06:28 ---To bylo myšleno jak ??? ? :-[ ???

--- Citace: zoom kdy 14. Září 2011, 10:23:52 ---Přimlouvala bych se, aby na titulní stránce byly pouze odkazy ze sportovních aktualit pana Stejskala a k ostatním ať se čtenář prokliká pokud chce. Myslím, že tuto "výstřižkovou službu", kterou eretz poskytuje tím že aeg dává prostor, poskytovat nemusí, navíc některé články jsou opravdu poněkud ehm, ehm ... vedle.

--- Ukončit citaci ---

--- Ukončit citaci ---
Nevím jak to bylo myšleno, ale myslím že rozumím (alespoň se domnívám že rozumím). V podstatě jde o to že na titulní stránce Eretzu se zobrazuje cca 10 (nebo tak nějak) posledních diskuzních příspěvků z fóra... no a pokud tisk a sport dá, budou 4 z tvé výstřižkové služby a 6 bude sportovních výsledků z fotbalu, tenisu, řeckořímského zápasu, atp. Nic proti tomu, ale ani jedno ani druhé nejsou zrovna typické diskuzní příspěvky.... takže pro přehled o tom kde to žije pak ten rámeček na titulní straně trochu ztrácí smysl. Osobně bych přivítal udělat pro sport samostatnou kolonku (aby se tam zjevilo posledních 10 příspěvků ze sportovní sekce) no a u výstřižkové služby aege bych to viděl podobně.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi