Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra
Změny na fóru
Yan:
--- Citace: Tamar kdy 8. Června 2012, 20:00:36 ---no a registroval jste se tam?
--- Ukončit citaci ---
No na to se ptám :) ....čili jestli tomu dobře rozumím, registrace na fóru Eretzu není registrací na Eretzu.
Iva Farkačová:
Registrace na Fóru nezakládá registraci na hlavní stránce. Snažím se již dlouhou dobu se na hlavní stránce zaregistrovat, ale vůbec se mi nedaří. Může-li mi někdo pomoci prosím, poraďte.
Vždy se mi objeví anglický text, že ( volně přeloženo) stránka nepřijímá snad ze strachu ze spamů. Překládal mi text někdo jiný, který se mě snažil zaregistrovat, ale také se to nepovedlo.
A přitom jsem tak moc chtěla zareagovat na jistou přispěvovatelku při jistém článku.
Takže, poradí-li mi někdo, budu mu vděčná.
Iva Farkačová:
:) Sama sobě a Yanovi odpovím, že dobrá věc se podařila. A Yanovi napovím: jméno si nedávej stejné jako zde na fóru,ale jiné,tzn. ne Yan !!!
Podle všeho to byl ten problém. >:D
Yan:
--- Citace: Iva Farkačová kdy 11. Června 2012, 10:25:37 ---...Yanovi napovím: jméno si nedávej stejné jako zde na fóru,ale jiné...
--- Ukončit citaci ---
To mě samozřejmě napadlo taky... ale moc se mi to nezdá že by to mělo být tak aby člověk měl na Eretzu jinej nick než na fóru. Kromě toho je tady pár jedinců co maj tady i tam stejnej nick... že by protekce? ;D
Yan:
--- Citace: Iva Farkačová kdy 11. Června 2012, 10:25:37 ---...Podle všeho to byl ten problém. >:D
--- Ukončit citaci ---
Tak ne, v tom to nebylo paní Farkačová... podařilo se mi tam zaregistrovat pod stejným nickem jako tady.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi