Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra
Změny na fóru
zoom:
Přimlouvala bych se, aby na titulní stránce byly pouze odkazy ze sportovních aktualit pana Stejskala a k ostatním ať se čtenář prokliká pokud chce. Myslím, že tuto "výstřižkovou službu", kterou eretz poskytuje tím že aeg dává prostor, poskytovat nemusí, navíc některé články jsou opravdu poněkud ehm, ehm ... vedle.
Yan:
Tak jsem se probíral fórem a (možná jsem jenom slepej), je někde z fóra proklik na Eretz?.... nějak ho nevidím.
Jo a ještě by možná nebylo od věci kdyby kolonka Poslední příspěvky nějak filtrovala příspěvky ze sportu a od aege.... to není nic proti panu Stejskalovi ani aegemu, akorát když ve sportu přibydou výsledky posledních zápasů fotbalový ligy tak to zcela vytlačí poslední diskuzní příspěvky na fóru z týhle kolonky.
Tamar:
--- Citace: Yan kdy 8. Června 2012, 13:51:30 ---Tak jsem se probíral fórem a (možná jsem jenom slepej), je někde z fóra proklik na Eretz?.... nějak ho nevidím.
--- Ukončit citaci ---
úplně vpravo nahoře
--- Citace: Yan kdy 8. Června 2012, 13:51:30 ---Jo a ještě by možná nebylo od věci kdyby kolonka Poslední příspěvky nějak filtrovala příspěvky ze sportu a od aege.... to není nic proti panu Stejskalovi ani aegemu, akorát když ve sportu přibydou výsledky posledních zápasů fotbalový ligy tak to zcela vytlačí poslední diskuzní příspěvky na fóru z týhle kolonky.
--- Ukončit citaci ---
taky jsem o tom kdysi přemýšlela.. ale pak jsem si zvykla :))
Yan:
A mám další dotaz.... sem se přihlásím, pod články na Eretzu to nejde. To tak má být, nebo je něco špatně?
Tamar:
no a registroval jste se tam?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi