Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra
Změny na fóru
Iva Farkačová:
>:D Vaše neústupné debaty mne donutily reagovat.
K myšlence, že protižidovsky zaměřené články by do Fóra patřit neměly podotýkám: nevím jak ostatní čtenáře, ale mě vždycky pobouří a vyburcují k většímu popřemýšlení o problému a následně ještě větší lásce k Izraeli a jeho obyvatelům i k židům a Židům roztroušených po celém světě. Tedy tyhle články se konkrétně u mne ( a vím že i u dalších lidí) zcela minuly cílem a docílily docela opačného účinku.
A k odkazům Aege poznamenávám: mnoho lidí a ani já nejsem zběhlá ve vyhledávání článků na internetu. Proto Seznam denního tisku na Novinkách (kde v zahraničních rubrikách o Izraeli jsou příspěvky početně i kvalitně mizivé) a odkazy Aege jsou jediným pramenem o názorových proudech o dění ve světě. Myslím,že kdybych byla odkázaná jen na to,co je mi předkládají dostupná veřejná masmédia, tak bych si (jsouc namlsaná Aege odkazy) připadala okradená .
Ale " Yan " nápad oddělit sport a odkazy na články v přehledu na titulní stránce mi připadá šťastné.
Tamar:
Vážená paní Aege,
ujišťuji vás, že čtenáři si opravdu dělají úsudek SAMI.. ;)
--- Citace: aege kdy 14. Června 2012, 12:24:51 ---Moje babička říkávala,že pýcha předchází pád !
Chi, i ješitnost je vlastnost lidí. ;)
--- Ukončit citaci ---
vaše výroky jsou velmi výstižné..
zdejší pozemek skutečné je v soukromých rukách.. "pan Scoolie a spol..." v sobě zahrnuje i zoom, jak jste si mohla všimnout, má pod jménem funkci Administrátor, takže v komunikaci s ní bych od vás očekávala trochu víc pokory a úcty.
--- Citovat ---jen vím že vaše jiřinky jsou staré ,letité a zkostnatělé bez fantazie ....
--- Ukončit citaci ---
..
promiňte, ale nejste malinko chucpe?
tohle fórum bylo zřízeno k jinému účelu, než k jakému ho používáte vy
nikdo vám nebrání sem chodit a psát příspěvky a reagovat na příspěvky, ale jakmile někdo jen malinko naznačí, abyste se trochu přizpůsobila, začnete být arogantní a urážet lidi..
navíc svůj prostor pro publikování odkazů jste si našla.. takže vaši čtenáři jistě ochuzeni nebudou..
zoom:
Pro pani F. ono je sice pravda, že o antisemitských článcích je dobré vědět, ale není dobré je šířit. A pokud se antisemitské články tedy odkazy na ně objevují na hlavní stránce tak jim vlastně děláme reklamu a to jistě nikdo rozumný nechce. Jistě je dobré dát odkaz na něco co je zajímavé, může vyvolat polemiku atd. ale hrubý bulvár ne. To by si měla pani aege uvědomit. Škoda, že je tak arogantní a nepokouší se mě přesvěčit jinak a jinými argumenty.
Já jsem přesvědčená, že to myslí dobře, ale někdy je třeba se podívat také na jiné názory a ty své korigovat.
Iva Farkačová:
nejen pro ZOOM: svým způsobem máte pravdu. Nenapadlo mne,že by to mohlo být bráno jako reklama pro "štváče" . Myslela jsem,že na Eretz chodí převážně (vlastně téměř výlučně) lidé,kteří mají o Izrael zájem kladný. Ale je fakt, že lidé jsou různí a těch problematických není málo.
Také bych nebyla ráda,kdyby čehokoliv ze zpráv na Eretzu využili jako živné půdy pro nekalou setbu. I když i zde někteří opravdu využijí jakkoliv zmínky k rozšiřování negativních koncepcí.
aege:
......Vážená paní Tamar......
nemít pokoru jsem se naučila minulý rok od vás,častovala jste mne takovými výrazy jako bych byla chlap :) )))))
Nikoho jsem zde neurážela,není to ani v mé povaze.
Sice jste se mi nakonec omluvila,ale zanechala jste ve mne natrvalo velmi nemilý dojem,který jakmile jste dostala příležitost ještě umocnila:)))
Předhazujete mi,že jsem si našla jiné forum,tak at jsi jdu tam.
Není to ale tak dávno kdy jste se tam sama vnutila jako administrátor a až posléze kdy jste se v názorech neshodli, jste opustila ono místo.
Jinak jste tam dodnes a vubec vám nevadilo sedět na dvou židlích..
Já se nikde nevnucovala a ani vámi opuštěné místo administrátora jsem nevzala,ač mi bylo nabídnuto.
Hádejte proč ?
Diskuze jsou od toho,aby se diskutovalo.Je demokracie a svoboda slova.
Že nazvu něco zkostnatělým,tak je to pro zamýšlení se ostatních.
Kdyby se v dávných dobách izraelité vzdali svých myšlenek a byli pokorní,nebyl by tu dnes nejchytřejší a nejdemokratičtější národ světa.
Ostatní národy za nimi nestačí ani koukat.
A že Izrael je jen velký jak naše celá Morava.
Vás nepotřebuji přesvědčovat paní Tamar,přesvědčíte se sama až pojedete do Izraele.
Tamní židé,ač z různých koutů světa,jsou úplně někde jinde ,jsou milí,nejsou lhostejní ,dokáži debatovat ,vysvětlovat a v neposlední řadě i
mají smysl pro humor.
Aspon dnes mohu srovnávat zde.Jsem poctěna,že jsem dostala po 4 x příležitost je poznat.
Vy se paní Tamar cítíte židovkou asi 5 let.
Tudíž jste nikdy nezažila ve svých dětských letech co je to posměch, den co den chodit domů ze školy pomalovaná nápisy jude a Davidovou hvězdou,
školní brašnu,oděv ,ruce,nohy.
Vytrhané vlasy,jaká to byla v těch dětech zloba, a to jen kvuli tomu,že jsem byla přijmením Židová.
Prapředci byli křestanští židé,odtud to přijmení.
To trvalo téměř 6 let,než mne mí o dost starší bratři naučili se prát.
Tak pak jsem si troufla i proti přesila. :D Prala jsem se jak lev za všechny židy světa ;D
Přezdívka Jude mi zůstala dodnes,když se náhodou sejdeme na srazech po x letech jak se to dělává,tak mne tak oslovují....
zajímavostí pro mne je ,že osten trpkosti ve mne zůstal a nijak se s nimi nekamarádím.A oni nechápou proč.
A je to téměř půl století.
Ale za přezdívku se už nestydím a jsem na ni pyšná,i když jsem kvůli ní zažila hromadu ponižování a násilí.
At už to byli za školních let a nebo v dospělosti od komunistů.
Chi,takže já se jen tak nedám!
P.s.: Nemyslím to zle,jen mám pocit že i střet v debatách bývá k něčemu dobrý!
Když nic jiného,tak aspon pročistí vzduch :) )) ;)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi