Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra
Zakázané území - kdo a co dostalo na Foru zákaz
Simon:
Já jsem si nestěžoval. Ale že dostal karait zákaz jsem rád. Nenapadlo mě žádat jeho vyhazov. Kdyby mě to napadlo, žádal bych.
zoom:
A komu tedy nejvice vadil? :-X
nillbert:
--- Citace: zoom kdy 13. Června 2007, 18:36:53 ---A komu tedy nejvice vadil? :-X
--- Ukončit citaci ---
to by mě právě taky hrozně zajímalo! co to bylo za tak důležitýho člověka že ho Skůlos poslouchá na slovo a přitom je to takovej KARAKTER že se bojí pod svůj názor podepsat...
nillbert:
--- Citace: Vader kdy 12. Června 2007, 02:06:21 ---...Uvazoval jsi ale treba o tom, ze by se mohli bat tve reakce ? Priznejme si, ze schopnosti tve verbalni agresivity by nejednoho dohnaly k sebevrazde (nemyslim to zle !) ;D
--- Ukončit citaci ---
:-) ...no Vade...co na to říct... :-) sledoval jsi mě několik let na foru u mě - tak jistě víš že to je můj oblíbenej sport - ponižovat blbečky :-)
ale řekni upřimně - použil jsem svoje "schopnosti verbální agresivity" někdy proti někomu kdo si to nezasloužil?
(odpověz upřimně ;-)
nillbert:
Nebudu nikoho jmenovat , ale jestli si někdo myslí , že jsem stvořil "karlu" a proto on stvořil "simona" - tak se sám shazuje. A to velmi.
Který tři idioti hlasovali pro tu možnost 1 v anketě? račte se podepsat - existujete-li.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi