Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra
Zakázané území - kdo a co dostalo na Foru zákaz
nillbert:
Jo a ZOOM jsem samozřejmě stejně chtěl do toho SANHEDRINU navrhnout (její kandidaturu považuji předem za schválenou, nebo je tu někdo jehož názor stojí za pozornost a je proti?) - takže děkuji za její vyjádření ;-)
Vader:
--- Citace: nillbert kdy 13. Června 2007, 21:13:05 ---použil jsem svoje "schopnosti verbální agresivity" někdy proti někomu kdo si to nezasloužil? (odpověz upřimně ;-)
--- Ukončit citaci ---
Vzhledem k tomu ze si nic takoveho nepamatuju, mohl bych rict, ze nevim. Ale budu se drzet klasickeho postulatu - nemuzu-li neco vyvratit, pak to plati. Tedy: myslim, ze jsi verbalne anihiloval ty, kteri si to nejak (vice ci mene) zaslouzili ;)
Vader:
--- Citace: nillbert kdy 13. Června 2007, 21:08:58 ---to by mě právě taky hrozně zajímalo! co to bylo za tak důležitýho člověka že ho Skůlos poslouchá na slovo a přitom je to takovej KARAKTER že se bojí pod svůj názor podepsat...
--- Ukončit citaci ---
a) Scooolie je tu boss, ergo pravidla tvori on, rozhodne se sebou nenechava nekym manipulovat. Ten ban pro KaraiteCZ zduvodnil.
b) Scooolie i ja jsme vyslechli nekolik stiznosti. Na tom trvam. Ale ostatni prozrazovat nebudu. To, ze ja jsem byl take pro ban jsem uz napsal.
Vader:
--- Citace: nillbert kdy 13. Června 2007, 21:17:58 ---Nebudu nikoho jmenovat , ale jestli si někdo myslí , že jsem stvořil "karlu" a proto on stvořil "simona" - tak se sám shazuje. A to velmi.
Který tři idioti hlasovali pro tu možnost 1 v anketě? račte se podepsat - existujete-li.
--- Ukončit citaci ---
To prvni me trochu miji, je tu neco zasadniho, co mi uniklo ?
Ad hlasovani : pri tehle formulaci otazek v ankete jsem nemohl hlasovat jinak, nez pro odpoved B ;D Ale Nille, ruku na srdce, kdyz uz se porad zminujes o pravech na odlisny nazor, proc oznacujes ty, kteri (z tveho pohledu nelogicky) hlasovali pro moznost A jako "idioty" ? Ted asi rozpoutam debatu o protekcionismu, ale napsat to nekdo jiny, tak uz mu v PM lezi vystraha 8)
nillbert:
--- Citace: Vader kdy 13. Června 2007, 21:48:44 ---... Nille, ruku na srdce, kdyz uz se porad zminujes o pravech na odlisny nazor, proc oznacujes ty, kteri (z tveho pohledu nelogicky) hlasovali pro moznost A jako "idioty" ?
--- Ukončit citaci ---
Vade proto, že se 3 hlasy objevily současně se "simonem" a hlavně včera jsem čirou náhodou viděl v tajnym tématu tu tvoji diskuzi se Skůlosem ohledně ovlivnování hlasování - a musim říct že mě šokovala (proto, že jste kamarádi - tak jsem byl zticha - i já jsem loajální... ale já bych to neudělal...)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi