Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra
Zakázané území - kdo a co dostalo na Foru zákaz
Scooolie:
--- Citace: zoom kdy 12. Června 2007, 15:56:21 ---Protože se vždy dá najít na všechno nějaký výklad podle potřeby, .... Viz např. Pirkej avot a tak vůbec by se ledascos dalo najít, kdyby bylo potřeba. ...
--- Ukončit citaci ---
Samozřejmě, že kdo hledá najde. Nicméně, opravdu si myslej, že já jsem schopen vymyslet argumentaci založenou na Pirkej Avot? ;) To poněkud přeceňují mé znalosti.
Jinak mám takový pocit, že důvěra v moji velkodušnost je díky karaitovi poněkud otřesena. Nicméně opět opakuji - byl 2x napomenut, měl možnost tehdy reagovat, zmínit projevy, obhájit nutnost útoků na jiné, atd. Neučinil nic z toho.
zoom:
"Samozřejmě, že kdo hledá najde. Nicméně, opravdu si myslej, že já jsem schopen vymyslet argumentaci založenou na Pirkej Avot? To poněkud přeceňují mé znalosti."
Na to prece ta svetska moc ma svoje lidi - kteri to schopni najit jsou a ti se vzdy najdou. ;D . No nic jsem trosku nastvana protoze se mi nedari nainstalovat driver tam kde ho chci mit. tak jsem mirne zahorkla, radeji jim poslu nejake fotky pro poteseni oka eventuelne mysli.
Scooolie:
Jo tak! No to je samozřejmě pravda - svět je plný hodných lidí, co rádi pomohou přiložit polínko pod kotel ;)
S tím driverem chápu. Vzpomenu-li si, jak jsem se cítil na podzim, když se mi rozsypal z větší části neodzálohovaný harddisk...
A díky za fotky :) O takových radostných věcech bychom měli na Eretzu psát a ne pořád jen počítat mrtvé lumpy v Gaze.
karla:
Já bych taky souhlasila s Nillbertem. Proč zakazovat Karaitu jenom proto, že 1 (Vader) člověku vadil???
Vader:
--- Citace: karla kdy 13. Června 2007, 14:58:50 ---Já bych taky souhlasila s Nillbertem. Proč zakazovat Karaitu jenom proto, že 1 (Vader) člověku vadil???
--- Ukončit citaci ---
Kdyby "vadil" jenom mne, pak by vse bylo jinak.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi