Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra

Zakázané území - kdo a co dostalo na Foru zákaz

<< < (8/21) > >>

nillbert:
...prosil bych seriozně....

Vader:

--- Citace: nillbert kdy 11. Června 2007, 14:37:26 ---KDO POŽADUJE ABY JIGAL (karaitecz) NESMĚL PSÁT NA forum-ERETZ.CZ ?
 (a případně PROČ)

--- Ukončit citaci ---

Proti jsem, mimo jinych, ja. Proc ? Byl mnou dvakrat varovan (nevim kolikrat od ostatnich), a presto nezmenil styl. Nemam nic proti dotazum jakehokoliv razeni ("je koks koser ?"  :D), ale je zasadni rozdil mezi dotazem a nevybiravym napadanim.

Yan:

--- Citace: Vader kdy 11. Června 2007, 20:50:18 ---.......Nemam nic proti dotazum jakehokoliv razeni ("je koks koser ?"  :D)......
--- Ukončit citaci ---
Když už se tady ten dotaz zase objevil, tak se teda zeptám. Co živočišný uhlí?

nillbert:

--- Citace: Vader kdy 11. Června 2007, 20:50:18 ---Proti jsem, mimo jinych, ja. Proc ? Byl mnou dvakrat varovan (nevim kolikrat od ostatnich), a presto nezmenil styl. Nemam nic proti dotazum jakehokoliv razeni ("je koks koser ?"  :D), ale je zasadni rozdil mezi dotazem a nevybiravym napadanim.

--- Ukončit citaci ---

No konečně ses dostavil! :-) já už se o SKůlose bál že tu bude stát v řadě jak kůl v plotě :-))
nejsem si teda jist jestli fakt že byl 2x varován je argument nebo jen okolnost... :-) no na loialitu máš právo - vo tom žádná ;-)
...nu počkáme ještě na ty "mimo jiné" - a pak uvidíme ;-)

Vader:

--- Citace: nillbert kdy 11. Června 2007, 23:39:50 ---No konečně ses dostavil! :-) já už se o SKůlose bál že tu bude stát v řadě jak kůl v plotě :-))

--- Ukončit citaci ---

No, ono se to ma tak, ze posledni mesic marodim, a to dost fest. Takze jsem tu malo videt.
Co se tyka ostatnich, rekl bych, ze to nechame jak rekl Scooolie - kdo chce, prihlasi se sam, ale nikoho hlasit nebudeme  ;) Uvazoval jsi ale treba o tom, ze by se mohli bat tve reakce ? Priznejme si, ze schopnosti tve verbalni agresivity by nejednoho dohnaly k sebevrazde (nemyslim to zle !)  ;D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi