Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra
Zakázané území - kdo a co dostalo na Foru zákaz
Yan:
Jojo...... na tomhle principu přece funguje ODS v Praze 5 ;D
nillbert:
--- Citace: Scooolie kdy 11. Června 2007, 13:24:19 ---
--- Citace: nillbert kdy 11. Června 2007, 12:50:04 ---Nechápu tedy o co jde - vás je celá "řada" :-) já jsem sám :-)
Proč teda nemůže dojít k hlasování.... ? :-)
--- Ukončit citaci ---
Byl by to precedent do budoucna. Jak správně pochopil Yan, nehodlám v zásadních otázkách fungování Fora zavádět demokracii. V budoucnu by se to mohlo stočit různým směrem - stačil by příchod většího množství nových členů a je tu z toho web Národního odporu.
--- Ukončit citaci ---
...a tak já taky nejsem v zásadě proti nějaké té diktatuře - je-li ovšem inteligentní a pro dobrou věc... Ovšem vyhodit inteligentního člověka, byt vulgárního a obklopit se přikyvujícími ovečkami je hovadina první kategorie.
Ten argument s přílivem členů je taky uplně mimo - jasně jsem řikal SANHEDRIN S pevně daným členstvem. To neni žádná demokracie - ale je to moudřejší a správnější řešení než aby o Židech na židovském foru rozhodoval jeden křestan (a to myslim neni otázka rasismu ...nebo jak s to nazval... ale tak nějak logiky) ...jestli se tady chceš obklopit lidmi typu Fanuel tak to teda potěž koště :-)) mohu-li si já vybrat mezi chytrym sprostákem a Fanuelem - vyberu si Jigala :-) Jestli ty máš tu funkci tady jen proto aby sis moh vybrat to druhý, tak to je možná dobrý pro tebe ale né pro nás :-)
Promin - já vim že tě hrozně zdržuju :-) už jsi mi to nejméně dvakrát (vím to - počítal jsi to) vysvětloval , ale já stále nechápu proč když je vás tolik ("řada") a já jsem sám , proč nedemonstruješ moudrost svého rozhodnutí, opřeného o vůli lidu, a nepřehlasujete mě... :-) Já vim - máš ted děsnej frmol, spousta rozdiskutovanejch diskusí, jedna lepší než druhá (fanuel:Osvícený člověk a další), k tomu i spousta jiných povinností a já (nula) tu stále opruzuji s takovou nicotností - ale když já si nemůžu pomoct - já vidim blbost vítězit - tak já prostě nedokážu bejt zticha :-) (snad by pomohlo mě taky vyloučit - třeba pro dlouhodobé porušuvání pravidel diskuse, ...jistě si na mě již v tuto chvíly celá řada lidí stěžuje :-) (umím si to představit ;-)
takže - pojd - budeme hlasovat :-) ju? ;-)
nillbert:
--- Citace: Yan kdy 11. Června 2007, 13:20:49 --- To je standardní chování na webu.
--- Ukončit citaci ---
...mě je fakt líto že vobtěžuju - ale já mám asi nějaký jiný standarty :-)
nillbert:
KDO POŽADUJE ABY JIGAL (karaitecz) NESMĚL PSÁT NA forum-ERETZ.CZ ?
(a případně PROČ)
Yan:
No mě osobně nevadil...... možná to bylo proto že jsem ty jeho příspěvky nečet.
OVŠEM PRAVDU MÁ NÁČELNÍK!!
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi