Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Izrael zabránil připlutí lodí do teroristické Gazy: 10 mrtvých

<< < (28/39) > >>

Tamar:
 :D  ad: "Turci se snaží o digitální válku"

".. Pozměnili hlavičku herních "světů" určených pro izraelské hráče, kde zanechali obrázek podivné postavy zahalené do arabské vlajky a nápis "Nejste sami", následovaný několika šťavnatými vzkazy."

Vadere.. přiznej se.. že tys je vyprovokoval..  ::)

(vymysli strategii a podmínky a nech to patentovat jako prostředek k ukončení reálných válečných konfliktů na planetě.. Jednotlivé znesvářené strany vyfasují "pozice" a bojovníky.. Živého Gilada nahradí zajatec virtuální a propuštěný Gilad Šalit bude se svého obýváku drtit hamásníky ohnivými katapulty..... jen by se asi do hry musely přidat nějaké další "národy"...)
chjooo.. :(

šabat šalom..  :)

Makos:
Marcela: Cožeto? ???
Elazar: Sun-c’ - "poznej svého nepřítele". To je jediný důvod, proč na ty břečky chodím.  ;)

Zatím jsem nezjistil žádný jiný dokazatelný rozdíl, než že komunikace byla na otevřeném kanále a IDF si není jista, kdo co v té době řekl. Tudíž popis u prvního videa byl špatně, nebyla to JEN komunikace s Mavi Marmara..

brian04:
pro janagab:

chtel bych zde vyjadrit, že obdivuji jak jste dokazal(a) dotahnout do konce!!....hold, je videt, ze se nesmíme dat,pokud neco chceme ;)     

Musím si z Vas vzít priklad a priste zareagovat stejne, nyní jsem to neudelal ponevadz jsem neveril, by me nekdo bral vazne!:-)....

Jiank preji  hezky den vsem!

zoom:
Všechna čest, zejména vzhledem k poslednímu vývoji situace na v Turecku si myslím, že všichni Evropané by si měli vzít příklad z Vašeho přístupu k věci. Nevím jestli to už víte, ale příští týden bude oficiálním hostem Erduana Nasralla z Libanobu a jasnější postoj už Evropa z Turecka dostat nemůže, otázka, jak se k tomu postaví NATO. Zdá se, že nás čeká "horké léto".  :'(

janagab:
Někdy mám nepříjemný pocit, že Evropa jde do háje (jestli tam už není), takže těžko říct, zda tento vzkaz vůbec pochopí - nebo bude chtít pochopit a jak ho budou média interpretovat občanům. Sama jsem zvědavá. Co na to NATO - toť otázka. Hlavně, aby jim na té seanci nesekundoval i Barack Hussein... >:D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi