Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Izrael zabránil připlutí lodí do teroristické Gazy: 10 mrtvých

<< < (27/39) > >>

Makos:
Aby bylo jasno, já v tom jasno mám https://www.zoonpolitikon.net/izraelsti-pirati-potreti-finale  :D

Jen se snažím "doplnit munici"... 8)

Tamar:
 ;D ;D "Makos" .. Martin Kostera? ale vy jste se nám krásně vybarvil!   :D 8) 8)

Elazar:

--- Citace: Makos kdy 10. Června 2010, 13:40:17 ---Právě jsem se zkontroloval a fakt falsum nejsem. 8)

Jen bych rád věděl, jak reagovat na toto: https://nwoo.org/view.php?nazevclanku=dukaz-ze-audio-radiove-komunikace-izraelske-armady-s-mavi-marmarou-je-vykonstruovana&cisloclanku=2010060002

Takže bych rád znal pravdu...

--- Ukončit citaci ---

Když už se díváš na tak úžasné stránky jako New World Order Opposition, co pro příště zkusit rovnou Zvědavec nebo Odpor.org? Tam se určitě vyhovující "pravdu" dovíš, stejně jako co všechno Izrael udělal neudělal nebo neudělal, ale udělat mohl. Ta rádiová komunikace mohla být zfalšovaná, pochopitelně. Stejně tak jako mohlo být zfalšováno přistání na Měsíci.  ;D

Podle mého názoru je to klasický trik stejně jako v případě popírání holocaustu. Když nemůžeme dokázet, že se to nestalo, zaměříme se na jeden marginální detail, který zpochybnit lze (plynové komory v Osvětimi, které byly vyhozeny do vzduchu a u kterých údajně nesouhlasí nějaké hodnoty kyanovodíku, zde vtomto případě nahrávka radiokomunikace) a na základě toho pak máme jakýsi "pseudoargument", že se vše odehrálo jinak a že vlastně jsou ti židé/Izraelci opět ti zlí. Nic víc.

janagab:
Tak jsem dostala průběžnou odpověď Rady ČT k mému protestu z minulého týdne, že ČT vyslala za naše - koncesionářské - peníze své redaktory do poloteroristické akce proti Izraeli:

"Posílám Vám slíbenou Informaci o závěrech ze včerejšího jednání Rady ČT:
Přednesl jsem Vaši stížnost na veřejném zasedání rady. Rada se po následné diskusi k této otázce usnesla požádat o následné vyjádření generálního ředitele. Současně mu, na můj návrh, doporučila vyžádat si k této věci stanovisko "Etického panelu" (poradní orgán ředitele pro závažné otázky).
Poté, co rada obdrží vyjádření generálníhio ředitele, projedná je a následně pak od ní dostanete odpověď na svoji stížnost.
Zvukový záznam z jednání rady najdete na webových stránkách ČT. (Jednání Rady ČT jsou veřejná a zvukové záznamy z jejich průběhu jsou veřejnosti k dispozici.) Z něho je dobře "slyšet", že rada stížnost probírala podrobně a velmi otevřeně a že se k jejímu obsahu vyjadřovali členové rady i příslušní zástupci vedení ČT.

Zdraví Vás a hezký den přeje
J. Brandejs"

Ten záznam jsem si poslechla - moje stížnost je až úplně na konci a docela mě překvapil Uhde, jak reagoval (příjemně mne překvapil). Nedělám si iluze, že by za tuto "akci" vyhodili třeba šéfa zahraničního zpravodajství, ale potěší aspoň fakt, že mu to neprošlo bez povšimnutí.

chaje:
janagab: musím obdivovat, jak jste to dotáhla až do konce...já už poslední dobou na boj s úřady nemám nervy

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi