Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Izrael zabránil připlutí lodí do teroristické Gazy: 10 mrtvých

(1/39) > >>

Scooolie:
To bude zase křik... Turci už demonstrují. Vždycky mě fascinuje, jak média na tyhle islámsko-levicové provokace skočí...  >:(

https://eretz.cz/content/view/9752/41/

Elazar:
Díky ze ten článek a pěkný přehled českého bulváru.

Zvažovali jste poslat lidovkám onu cenu "Al Akbar"? Řekl bych že to je pěkný nápad, jak se vysmát těm, co v zájmu senzacechtivosti a boje proti Izraeli přijdou s největším nesmyslem (a jejich odpověď pak uveřejnit na eretzu  ;) )

Vader:
Po dlouhe dobe vykukuju, a to jsem nemel delat. Podle reportaze odvysilane verejnopravni CT24 (pouzity i prevzate zaznamy a kecy "mirotvurnych pomocniku", abych CT zas tolik nekrivdil) "o pul pate rano vysadkove komando 4. nejvetsi armady sveta brutalne prepadlo z bitevnich vrtulniku jednu ze sesti lodi s humanitarni pomoci a mirovymi aktivisty, a zacalo do spicich andelu palit. Malta velmi ostre reagovala."
Nevim, mozna jsem se jeste nevzpamatoval z volebniho soku a vnimam trochu zkreslene, ale pripada mi, ze tohle je opravdu mimo ramec normalu. Videli jste to taky, nebo bych mel prestat pit kafe ?  :o
Jdu do postele, vecer vezmu 4 lidi z hodoninskych dobrovolnych hasicu a navstivime Maltu. Snad to nebude prezentovano jako "Brutalni zabetonovani Malty 865239. nejvetsi delegaci hasicu a marodu sveta v historii."

Scooolie:
Očekávej větší rámus. Bude z toho mediální a diplomatický pogrom. Turci chtějí zasedání RB OSN, eurozkrachovalci (Řecko, Španělsko) už předvolali izraelské velvyslance... Bude to velká šaráda.

Albert Ahornchen:
Turci ať se staraj o svoje problémy a jak tu  bylo krásně řečeno eurozkrachovalci taktéž  jsem zaskočen postojem českých medií jen nevím kdo za tím stojí ??

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi