Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Izrael zabránil připlutí lodí do teroristické Gazy: 10 mrtvých
zoom:
Penize za tim stoji, jako vzdy. Turecko uz odvolalo velvyslance, demonstraanti zacli demonstrovat a zitra se chysta generalni stávka vsech Arabu, v Jeruzaleme uz zacla. Občanům Izraele bylo doporučeno, necestovat do Turecka.
Už je jednoznačně prokázáno, že na lodích byly zbraně, 15 mrtvých jsou Turci. Uvidíme kam to povede a kdo to platí. Řekla bych, že Teherán. Ale to je pouze můj osobní skromný názor.
Albert Ahornchen:
Je mi jasný , že kdyby Izraelská armáda neměla podezdření na výskyt zbraní tak by do toho asi nešli , tímto velkým humbukem chtějí zakrýt a odvrátit pozornost
gvodrazka:
:o
Deputy Prime Minister and Minister of Interior Eli Yishai said Sunday that he is considering using his legal authority to strip Swedish musician Dror Feiler of his Israeli citizenship. Feiler is an organizer of the flotilla to Gaza, which challenges Israel's right to inspect ships entering Hamas ports.
https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/137771
To je zase jednou průšvih... :(
mrstejskal:
Máte-li zájem, klikněte na tento odkaz:
*** https://stejskal.bigbloger.lidovky.cz/c/141246/Na-okraj-incidentu-u-brehu-Gazy-a-Asdodu.html
martindeporres:
Odkdy jsou zbraně součástí humanitární pomoci? Asi by bylo nejlepší totálně uzavřít pásmo Gazy, ať si tam Hamásáci žijou z toho, co sami vytvoří a když nevytvoří nic, tak jejich chyba. Třeba by za tu blokádu zjistili, že umělá hnojiva se dají použít i k hnojení rostlin za účelem zvýšení úrody, nejen na výrobu výbušnin. Stejně mi to připadá silně protismyslný. Izrael tam posílá elektřinu, vodu. Kterej jinej stát na světě si takhle vydržuje svoje nepřátele? Viděl bych řešení ustřihnout všechny kouhoutky. Furt se tady mele odlišit v boji proti Hamásu civilní obyvatele od teroristů. Kdo ty hamásácké teroristy volil? Nebylo to náhodou ono "nevinné civilní obyvatelstvo"?
P.S. Vader, jsem rád že vás vidím. Proč mluvíte o volebním šoku? Volby dopadly přímo excelentně. Konečně snad bude stabilní vláda.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi