Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Propalestinská levicová "aktivistka" na iDnes
Dan:
--- Citace: janagab kdy 7. Února 2011, 21:10:38 ---Představte si, že tudle "aktivistku" pozvali prostějovští komunisti na 25.března 2011 na besedu! A jako organizátor je uvedeno Vlastenecké sdružení antifašistů, já jsem z toho úplně v šoku. A ještě s ní má přijet nějaký historik Zdeněk Hrdlička. Nevíte někdo, co je to za "odborníka"?
--- Ukončit citaci ---
Historik? Není to náhodou kandidát KSČM na Břeclavskou radnici?
janagab:
to zoom: no, sejdou se v sídle prostějovských komančéros - kam má přijít na "besedu" i veřejnost. doufám, že se jich tam víc než ve spíži nesejde, ale lidská blbost je na vzestupu - nepodceňovat!
to Dan: vůbec nevím, co to může být za historika (buď čerstvý absolvent z Plzně nebo naopak nečerstvý absolvent VUMLU, který ale zřejmě dosud nic historického nepublikoval, bo na webu jsem od něm nic nenašla :-X ), každopádně by mě zajímalo, jaká cílová skupina na akci dorazí...
Albert Ahornchen:
Já jsem taky pokoušel pana Historika vygooglovat a nic, jaká skupina stačí se podivat co chodí na první Máje :-D Holt tahle politická strana se měla v 90 letech postavit mimo zákon a byl by klid.
janagab:
zakázat se ta strana měla každopádně! prostě už zas vystrkujou rohy a jak je vidět, spojili se opět s "elitou". uvidíme, třeba nikdo nepřijde a ty prostějovské rudokožce přestane bavit pořádat ve městě takové besedy.
Albert Ahornchen:
Loni jsem byl na dovolené na Řeckém ostrově Zakhintos v té době tam probíhala oslava nějakýho svatýho už si nepamatuju který to byl. navečer jsme se rozhodli, že se podivme na ty oslavy do hlavního města už po příjezdu jsem se zastavil nad sposty padělků který tam nikdo neřeší, vydal jsem se směrem do centra a tam to začalo rudnout přímo v centru stál na stupínku agitátor a něco hlásal lidi tleslaly a já jsem znechuceně zastavil taxika a odjel do hotelu.
Tohle ideologie je tu příliš dlouho chvilku byla pronásledovaná, dlouho u moci a už je na čase ji rozpustit .
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi