Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Propalestinská levicová "aktivistka" na iDnes
Scooolie:
Na webu iDnes odpovídá na dotazy čtenářů ona pomatená anarchistická bytost, která byla vykázána z Ramalláhu kvůli propadnutí doby platnosti víza...
Několik dotazů položili i čtenáři Eretzu pan Stašek a pan Martin. Koncert levicové trapnosti si lze užít zde - https://zpravy.idnes.cz/on-line-rozhovor-s-propalestinskou-aktivistkou-evou-novakovou-px0-/odpovedi.asp?t=ENOVAKOVA&akce=
Samuel:
Tak to je opravdu horší než hrozné. Takovou míru lidské tuposti v on-line rozhovoru na iDnes jsem již dlouho nečetl. Já sice vím, že to je něco jako šablona, ale čtu li tam "osobnost odpovídá ...", nevím jestli se smát. Spíše to je asi smutné, že se vůbec takové trapnosti dává ten prostor. I když po přečtení odpovědí si o té slečně asi každý udělá poměrně správný dojem.
zoom:
Domnívám se, že ta osoba svojí "objektivitou" skutečně prospěla spíš Izraeli, než svým chlebodárcům z Hamásu, či odjinud. ;D
Elazar:
Souhlas, Idnes i Eva Nováková by měli dostat medaili nebo Izraelskou cenu za perfektní self-diskreditaci tzv. "propalestinských aktivistů" :D
Že to té děvence není trapné. Mám pocit, jako kdyby slečna měla v hlavě zabudovaný diktafon a jenom opakovala "izraelská okupace je nelegální... izraelská armáda střílí do demonstrantů .... rewind ... izraelská okupace je nelegální....".
janagab:
Dočetla jsem ten blivajs asi do poloviny, je mi té úchylačky líto - teda vlastně spíš je mi líto jejích rodičů - za takovou dcerušku bych se styděla až do morku kosti.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
Navštívit plnou verzi