Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Propalestinská levicová "aktivistka" na iDnes

<< < (19/21) > >>

bibin:
Ještě jsem si nezvykl na řazení příspěvků, vlákna, ale to je jedno. Myslím, že diskuze s Jardou byla účelná, a neměli jste se nechat vytočit k těm Jardalláhům atd. Petahyahovi bych chtěl sdělit, že se v něčem mýlí. Moc se sice dělí na moc zákonodárnou, výkonou a soudní, leč je jisté předivo prolínání těchto "mocí". Nemluvím o Eretzu. Pomyslete: výkonnou moc ve vojenském újezdu Libavá vykonává kdo? No armáda. Armáda tam povoluje všechno, i se tam jezdí s devítimístnými číselnými SPZ. A VÚj L. nebyl jediný v ČSSR, dnes ČR. A gesto "zalez na zvědavce k soukmenovcům" taktické pro naše prostředí není (jakkoli jinde bych samozřejmě i já běhal s Jerichem, a dával si na "amici palestinensae" sakra pozor.)

Pepino65:
Všechny Vás tady srdečně zdravím, na nějakou dobu jsem se odmlčel, ale to by vydalo na román. Zpětně pročítám, co jsem zameškal, ale až toto vlákno mě přinutilo k reakci, ta žena je přinejmenším popletená, ať ji neurážím, ale tolik rozporů během jediného souvětí jsem ještě snad neviděl. Tak zatím. Pepino

bibin:
Každý čtenář (v miru) vítán. Nějak jsem se pozapomněl zeptat, zda ona slečna Nováková (nebo dneska už paní Abdalláhová- z logiky vývoje) se také poutala v Guš Katifu, když byla vyklízena Gaza...

janagab:
Představte si, že tudle "aktivistku" pozvali prostějovští komunisti na 25.března 2011 na besedu! A jako organizátor je uvedeno Vlastenecké sdružení antifašistů, já jsem z toho úplně v šoku. A ještě s ní má přijet nějaký historik Zdeněk Hrdlička. Nevíte někdo, co je to za "odborníka"?

zoom:
To se sejdou ve spíži anebo pozvali také sympatizanty z Dělnické strany?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi