Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Žid v restauraci
martindeporres:
vader: Bez jakékoliv ironie. Možná jste mu měl ještě dát šanci vysvětlit, jak se podle něj projevuje pravý žid. Třeba by to bylo na něco navíc, než na jen ten ban. Jinak se nedivte, že se pokusil přihlásit jako ženská. Náckové mívají poruchy sexuální orientace, viz hošani od SA. Ono i o Ádovi se v tomto směru leccos šuškalo.
Vader:
Martine, mohl jsem pockat, ale zasahl nekdo ze spravcu. A pracujeme jako tym, takze za rozhodnutim stojim. Puvodne nebyl zabanovan, ale deaktivovan. Ikonku/avatara jsem mu zmenil ja, a kopletni ban jsem posleze ulozil na vsechny jeho probehle i budouci pokusy o registraci.
Ono by z nej stejne nic kloudneho nevylezlo, to prece vite dobre sam ;)
Albert Ahornchen:
Přátelé krásná práce :) :)
martindeporres:
--- Citace: Vader kdy 9. Ledna 2010, 20:36:54 ---Martine, mohl jsem pockat, ale zasahl nekdo ze spravcu. A pracujeme jako tym, takze za rozhodnutim stojim. Puvodne nebyl zabanovan, ale deaktivovan. Ikonku/avatara jsem mu zmenil ja, a kopletni ban jsem posleze ulozil na vsechny jeho probehle i budouci pokusy o registraci.
Ono by z nej stejne nic kloudneho nevylezlo, to prece vite dobre sam ;)
--- Ukončit citaci ---
Ale jo, máte pravdu. I kdyby z něj vylezlo něco žalovatelného, asi by to stejně nestačilo na nějakou slušnou žalobu. A je to malá ryba. Přejme mu, že snad někdy zmoudří.
Vader:
Amen
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi