Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Žid v restauraci

<< < (4/6) > >>

jedokaj:
Hmmm ked tu takto manipuluješ s mojim profilom a meniš mi tu fotky to je ozaj spravodlive neviem čo ti na tom može vadiť. >:D

Vader:
Shrnu to zhruba do jedne vety : VADITE MI VY  >:D

Vader:
Jedokaji, proc se snazite znovu registrovat ? Nema to smysl, verte mi. Bezte radeji na forum o fotbale, to mate prece rad, a vite nejlip, kam dosadit trenera. Tady proste nejste vitan.

Vader:
Jedokaji, vy jste tak desne otravnej a blbej, az se mi z toho chce zvracet. Vy si vazne myslite, ze vam projde treti pokus o registraci ?  :o Takze tentokrat jedokaj2 ne, ale Vlasta s mailem klaudia1421@azet.sk ano ? Vy jste vazne tak tupej, ze by vas nenabroousili ani laserem. Kolikrat vam mam opakovat, ze jste zde persona non grata ? Tahnete, a uz se nevracejte !

Eva:

--- Citace: Vader kdy  9. Ledna 2010, 02:09:48 ---Jedokaji, vy jste tak desne otravnej a blbej, az se mi z toho chce zvracet. Vy si vazne myslite, ze vam projde treti pokus o registraci ?  :o Takze tentokrat jedokaj2 ne, ale Vlasta s mailem klaudia1421@azet.sk ano ? Vy jste vazne tak tupej, ze by vas nenabroousili ani laserem. Kolikrat vam mam opakovat, ze jste zde persona non grata ? Tahnete, a uz se nevracejte !

--- Ukončit citaci ---
;) :) :)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi