Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie

GADNA

<< < (12/17) > >>

Scooolie:
Jak říká Mr. Gvodrážka, tak jest  ;D
Moji kamarádi, kteří se - rekreačně - věnovali fotbalu, házené, běhání jsou už dávno poloinvalidé se zničenými klouby, podivně srostlými přetrhanými šlachami a vazy, apod.
Nadnesu můj oblíbený, kacířský, návrh: všichni sportovci, včetně rekreačních, by měli platit podstatně vyšší zdravotní pojištění, protože z žádné jiné aktivity (snad kromě užívání tvrdých drog) nevznikají tak časté a tak drahé požadavky na zdravotní pojištění, jako ze sportu  :)
Vezmu-li to podle sebe, tak lékaře jsem za posledních 10 let potřeboval asi dvakrát - když jsem měl fakt nechutné horečky. Jinak se hezky šetřím, nesportuji a jsem zdráv jak rybička.

Vader:

--- Citace: gvodrazka kdy  5. Ledna 2010, 09:58:51 --- ;D
Dovolte, abych nesouhlasil, milá Zino. Pobyt a pohyb na zdravém vzduchu evidentně škodí - viz Vaše ctěná obražená zádíčka... :P

--- Ukončit citaci ---

Sportem k trvale invalidite !  :D I kdyz... Sachy jsou razeny jako sport  :o

Samuel:
Dovolím si oponovat. V prvé řadě není sport jako sport. Pokud se někdo kope do nohou při tak nesmyslné činnosti, jakou je fotbal, asi to opravdu nemusí být vždy návod k tomu, jak se dožít vyššího věku zdravý. Na druhou stranu ačkoli se necítím být ani neonáckem, rasistickým dacanem, či "dělníkem v černém" nebo jiným šupákem  :), jen možná běhám více než je obvykle zvykem, myslím, že má fyzická kondice je dobrá a bez škod na mém zdraví.
A skutečně bych si myslel, že léčba civilizačních chorob spojených se špatným životním stylem (špatná strava, nedostatek pohybu, kouření, pití, stress) si vyžádá mnohem víc prostředků, než i všechna případná sportovní zranění.

Vader:
I zde se da souhlasit. Kickbox je jiste sport rizikovejsi, nez rekreacni poklusavani ci projizdka po cyklostezce. Ale ja se radeji temto aktivitam vyhybam, protoze po postaveni a oprave nekolika PC svym znamym v "tureckem sedu" si vzdy uzenu jejakou tu lehci hemiparezu nozky, a to pak zakopavam i o rovnou podlahu. Nene, jedine vhodne sporty pro mne jsou strelba (pravda, pri kombatovce se lze zranit, lec nebyva to bezne) a vrcholovy gaucing  ;) Na behani me neuzije, po hnusnem urazu v roce 2002 mam v noze tolik kovu, ze piskam na letisti v ramu, a na rentgenu vypadam jako cyborg. Tak tudy ne. Koneckoncu, proc behat ? Kdyz na me zautoci pes velikosti sloniho pubertaka, stejne neutecu. A hle, zde prijde ke cti par zkusenosti z kendo (teleskop pouzivam zacaste jako boken, jsem uz takovy), nebo palba na pohyblivy cil v zastavbe, AKA "city-war shooting", coz uz sice klasicky sport neni, ale co uz. Hlavne netrefit jinou zivou bytost, nez prasopsa. Nu, a pokud zrovna nejsem ozbrojen, budu sezran. True, sad, end of story.

Samuel:
Vadere, kdy si vy (považuji vás za inteligentního) a mnozí ostatní uvědomíte, že vám hrozí řádově větší nebezpečí od lidí, než od jakýchkoli psů ? ::)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi