Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie

GADNA

<< < (11/17) > >>

Vader:
Mily Parteigenosse, je sice slusnost odpovedet, to nepochybne, ale pokud uz se odpovedet rozhodnes, pak by to mela byt na otazku. Jak by se asi tvaril prodavac, kdybych mu na otazku, jestli tu krabicku devitek chci luger nebo browning, a ja mu na to opacil, ze je dnes desny parak a makarovy nemam rad  :P ?

Kavarensky povalec  ;D ;D Trepu kopytky a trham branici  ;D Neco tak krasneho bych si nelajznul rict ani ja  ;D ;D ;D

gvodrazka:
Dovolil bych si problém zredukovat na povzdech, proč že lvi literárních salonů, lidé spravedliví, intelektuálové, cadikim, datim, apod. jsou vždy ve velmi mizerné fyzické kondici a proč že neonáckové, rasističtí dacani, "dělníci v černém" a jiní šupáci jsou vždy ve velmi dobré fyzické kondici?

To přece není jen otázkou priorit.

To cool Scooolie: :D
Rusko je ošklivý zlý medvěd, ale skutečným nepřítelem není. Z dlouhodobého hlediska je velmi pravděpodobné, že časem budou společné Rusko-EU síly bojovat někde kousek za Uralem proti pronikajícímu islámskému terorismu a čínskému iredentismu....
Odvážná prognóza a já se pokusím ji domyslet. ... a až po konečném vítězství nad společným nepřítelem v podobě draka s půlměsícem se euroamerická a ruská politika octnou v nové studené válce poté, co budou Čína, Afghanistan a Irák rozděleny na americké, britské, francouzské, německé, italské a ruské sektory... Už vidím, jak lidé prchají přes Charlie-point z východního do západního Baghdádu a jak za 40 let dojde k opětovnému sjednocení mocnostmi rozporcované Číny  ;D

Lidé se nemění a Rusko bylo, je a bude trvalou hrozbou, podle okolností více či méně aktuální, ale stále existující ... ;)
Jsem v tomto ohledu ještě radikálnější, resp. skeptičtější nežli Big Zbig. ;D

Scooolie:

--- Citace: gvodrazka kdy  5. Ledna 2010, 08:23:58 ---Dovolil bych si problém zredukovat na povzdech, proč že lvi literárních salonů, lidé spravedliví, intelektuálové, cadikim, datim, apod. jsou vždy ve velmi mizerné fyzické kondici a proč že neonáckové, rasističtí dacani, "dělníci v černém" a jiní šupáci jsou vždy ve velmi dobré fyzické kondici?

To přece není jen otázkou priorit.

--- Ukončit citaci ---

Je to otázka priorit. Každý má jen omezené množství času. Pokud čas věnujete studiu, kultuře, vědě, duševní práci pak prostě nemáte čas na honění fyzičky - nehledě na to, že vás ani honění fyzičky neláká, neb vaše priority jsou zcela jiné. A naopak, pokud si někdo zakládá na své vynikající fyzičce, zpravidla není jeho prioritou kultura, věda, vzdělání, náboženství, apod. Čest výjimkám  ;)

Zina:
Spojitost:honění svalů a čtení knih je zavadějící.Nepsala jsem já o pocení ve fitt-centrech ,což mě připadá odpuzující.Zdravý pobyt(a pohyb) na čerstvém vzduchu nikomu neublížil.
Nehovořím tady o vystavujících se tělech plných svalů.Hovořím tady o zdravém způsobu života,ke kterému patří knihy a vědění,ale také různé sporty.

gvodrazka:
 ;D
Dovolte, abych nesouhlasil, milá Zino. Pobyt a pohyb na zdravém vzduchu evidentně škodí - viz Vaše ctěná obražená zádíčka... :P

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi