Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie

GADNA

<< < (13/17) > >>

Zina:
Pane gvodrazka:chybička se prostě stane. :)
Pane Scooolie: Vy jste nepřítel sportu.

gvodrazka:
 :)
To Scooolie:
Není to žádná hereze – je to pojistná aritmetika: kdo více bourá, více platí. Stejně tak každý, kdo úmyslně a vědomě podstupuje riziko nákladné lékařské péče. (Existuje jediná výjimka: cyborg Vader :-*)

Kuřáci/rumoví nádeníci: zaplaťte si léčení svých potíží. Jak by k tomu přišli ti, kteří dodržují zásady zdravého života, aby byly vynakládány větší finance na léčení vědomých poškozovatelů svého zdraví a zdraví druhých ? A na pacienty, kterým nastaly zdravotní potíže následkem „přirozeného opotřebení“  ;D by se nedostávalo? Už jsem to tady před dávnou dobou prezentoval: policajti budou každého kdekoliv přistiženého kuřáka/rumového nádeníka legitimovat a vyžadovat průkazku pojištěnce. Žádná pokuta – jen pak tyto údaje nahlásí příslušné pojišťovně a ta labužníkovi adekvátně zvýší zdravotní pojistné. Pochopitelně to souvisí se změnou příslušných právních předpisů. Neobstojí námitka, že si připláceli celý život na léčení platbou DPH za cigarety a chlast.... ;D

Krucinál, já dokážu bejt ale zlej !  >:D

gvodrazka:
 :D
To Zina: pěkná "chybička" ! Málem Vás to stálo život, takhle padnout na krofky! ;D

To everybody: rozhodl jsem se zdokonalovat ve způsobu obrany, spočívajícím v rozbíjení okenních tabulek pouhým upřeným pohledem, nebo silou vůle.... Myslím, že to nic není a proto plynule přejdu na přemisťování předmětů vlivem svého společenského a osobního magnetismu. (příklad: po mém upřeném pohledu na určitou osobu přemístí tato dotyčná osoba obálku ze své ruky do mé kapsy).    8)

Zina:
Vážení pánové gvodrazko a Scooolie bez podjatosti bych vám přála týdenní pobyt v lese,bez mobilů,dobrého vína a dalších nezbytností život zpříjemňujicích.
V žádném případě nechci tvrdit,že jen sportem je člověk živ.Jen je dobré nebýt založen jedním směrem.
A organizace jakékoliv,které tuto možnost nabízejí jsou užitečné.

Zina:
Milý pane gvodrazko: ;)přežila jsem bez zlomenin,to proto,že jsem nesletěla poprvé a pomalu zvládám i takové pády.Díky praxi. ;)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi