Tak jsem si zapnul TV, hodil CT24, a zustal paralyzovan hnusem.
Naproti moderatorovi/redaktorovi sedela obluda (fakt hnusna) v lacinem kvadru, a pry ze je palestinsky velvysrlanec v CR. Nejak mi unika, proc tu nemame veslvyslance Narnie nebo Eternaalu, kdyz tu mame cosi skaredeho, zastupujiciho neexistujici stat.
Obluda rvala, jak strasne trpi pod izraelskou temnou stranou, jak jim tam padaji na hlavy rakety a zabiji deti a starce (jak ty srapnely poznaji, ze nemaji trefit chlapa s RPG nebo ridice vanu, vezouciho Kassamy ?).
Potom pridal bonbonek v podobe prohlaseni, ze Kassamy jsou neskodna pyrotechnika. To uz i moderatora ponekud vyvedlo z miry, a chtel po oblude, aby uznala, ze to tak neni. Obluda zatvrzele trvala na svem. Ja se toho selfcensored asi optam, zda ty zabavne petardy muzu na Silvestra priletet ozkouset odpalenim tak 30 az 40 kousku smerem kamkoliv do Gazy.
Take se chlubil tim, ze Humus...ehmm...Hamas mozna dovoli usporadat volby v cervnu ci cervenci 2010.
Kazdych 40 sekund opakoval, ze Izrael nema zadne hranice. Na prvni pohled nepekne, na druhy zajimave. Tvrdi-li to plastelinska sajba, je to urcite pravda. Pak ale extrapolaci tohoto vyroku mohu tvrdit, ze Izrael saha i sem. Kdepak Rusko, kam se hrabou USA, Cina at place - Izrael je nejvetsi stat na teto planete. A kdo vi, kolik sionistickych zakladen sidli na odvracene strane Mesice !
Posledni, co jsem zaregistroval pred prepnutim na kulturne bohatou venezuelskou telenovelu, byl jeho vyrok, ze je v zajmu cele planety a prilehleho okoli vytvorit mezinarodni tribunal, ktery bude soudit, pokud mozno, kazdeho izraelce (vcetne batolat a neboztiku pohrbenych za poslednich 20 let) za nejkrutejsi valecne zlociny vsech dob.
Mimochodem, na dotaz redaktora obludna sajba nedokazala rict, co od Liteho Olova stihla opravit a nove postavit za penize z EU, USA a kmene Navajo. Pry je to prilis slozite...