Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Kolonizace světa?

<< < (13/14) > >>

martindeporres:
 ;D Já jsem snad někde napsal, že se MUSÍME chovat stejně nebo že se MUSÍ porušit zákon? Viz pár příspěvků zpět z debaty se scoooliem.  Tak trochu mi podsouváte něco, co není mé. :) Ale nic, beru jako normální že když s někým někdo nesouhlasí,  tak ho obviní z čehokoliv.  Z demagogie, blbosti, rasismu,  pedofilie, zoofilie .... Jak jsem už psal, jde mi o klidnou diskusi bez emocí.  A u vás vidím, že s vámi ty emoce cloumají.  ;D   

Elazar:
Vzhledem k tvým rasistickým příspěvkům na adresu Romů, za které jsi tu kdysi dostal podmínečný ban, si myslím, že ani já, ani Scooolie ti nepodsouváme nic, co by sis ve skrytu duše nemyslel.

martindeporres:
Ten ban jsme si s vaderem vyříkali a on pochopil, o co šlo a uznal že to nebylo o rasismu. Když už tak mi ukažte, kde jsem se podle vás rasismu dopustil. Dělím lidi podle toho, jak se chovají, ne podle barvy kůže. Zase podsouváte.  To je přesně o tom, že když chci někde něco mermomocí vidět, tak to tam vidím i když to tam není. :)  P.S. s jedním Romem tady na netu hraju celkem pravidelně šachy. Zkuste se ho zeptat, jestli mám na něj rasistický  řeči. Má nick Milan Cezar

Tomsik:
 ;D pojdme to odlehcit a povidejme si o tom, jak cesti Romove kolonizuji Kanadu  ;D jejich skolsky system je z nich pry mirne v soku  ;D jaka nahodicka
(nic proti nim, kazdy ma svuj styl)

Tamar:
ha ha.. Tomšíku.. to je jako bys chtěl odlehčit most hejnem slonů..  :D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi