Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Kolonizace světa?

(1/14) > >>

Ester:
Zajímá mne Váš názor. Zhlédli jste film, který koluje na internetu o kolonizaci světa? Jde hlavně o Evropu, ve které se snižuje porodnost, (protože páni politikové problémy matek neřeší!) - ale Evropanů neubývá, protože se v ní usazují a muslimky hojně rodí, a půjde-li to tak dále, tak budou v dosahu tohoto století muslimové v Evropě početně převažovat, i se všemi důsledky pro stávající evropskou civilizaci. Zajímalo by mne, co je na tom pravdy, pokud ano, jak se bude postupovat?

ari180:
nazdar...
Samozrejme,je to pravda...v tomto pripade nejde o apokalipticticke predpoklady typu 2012,ale o realnu skutocnost. Mohamedanska porodnost je velmi vysoka,nelegalnych imigrantov je coraz viac...a takisto sa aj vyhrocuje situacia. Bod zlomu nastane v momente,kedy budu mat islamske strany dostatocnu volicsku zakladnu-dostatocne vela moslimskej pospolitosti,aby mohli spociatku--demokraticky-- (ved aj hitler bol zvoleny demokratickou cestou) presadit/zaviest v spolocnosti nedemokraticke prvky. Nieco z toho sa uz v podstate aj deje.

Ironiou v tomto pripade je,ze jedinym sposobom ako zaistit/zabezpecit buducnost demokracie, je vyuzitim nedemokratickych prostriedkov.

martindeporres:
Ari: Vaše poslední věta by zasloužila vytesat do kamene, neb máte naprostou pravdu. Problém je ten, že nikdo, naprosto nikdo, se neodváží těch prostředků použít, neboť by byl obviněn z nacionalismu, fašismu extremismu, terorismu, pedofilie, zoofilie a já nevím z čeho ještě. Viděl bych ještě druhou cestu, cestu duchovní obnovy  Evropy, ale to je cesta stejně nereálná, jako  to první řešení.

Tomsik:
Valka se zrejme blizi a malokdo si to uvedomuje...
(no snad me neukamenujete ;D)

martindeporres:

--- Citace: Tomsik kdy 11. Listopadu 2009, 22:15:09 ---Valka se zrejme blizi a malokdo si to uvedomuje...
(no snad me neukamenujete ;D)

--- Ukončit citaci ---
No, spíš mám ten pocit, že už je tu.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi