Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Kolonizace světa?
martindeporres:
Petayah: to sice je, ale zaplaťnebe, snad se nikdy k moci nedostanou. Já tyhle strany beru tak, že svým způsobem upozorňují na slabosti demokracie. Jako projev nemoci společnosti. Stejně jako komunisty.
Zina:
Pane Elazare: vůbec nemám na mysli deportace a násilí.Jde mi o takovou maličkost.Chcete-li striktní dodržování zákonů hostitelské země.(Příklad někteří imigranti se chovají spůsobem takovým,že ve své zemi by si zdaleka nemohli dovolit to co u nás)Co se týká náboženství,jsem dálek toho se starat kdo jaké náboženství vyznává.Nejsem si ovšem jista tím,že nenastané doba a bude omezená moje svoboda vyznání,nebo mě bude vnucována.
Elazar:
--- Citace: martindeporres kdy 16. Listopadu 2009, 13:13:27 ---Postavit je mimo zákon nejen de jure ale i de facto. Islám se svými výzvami k zabíjení nevěřících by byl mezi prvními.
--- Ukončit citaci ---
Výzvy k zabíjení jsou i v Bibli. Takže otázka platí: Jak chcete postavit islám mimo zákon, aniž byste tím vytvářeli predcedens pro postavení všech možných skupin mimo zákon?
Samuel:
Eleazare, nemyslím, že je nutné stavět mimo zákon islám jako náboženství. Je ale nutné každý projev nezákonného chování i na straně muslimů okamžitě odsoudit a trestat.
V současné době je v mnoha zemích západní demokracie situace, že se mnozí bojí jakkoli negativně projevit vůči muslimům, aby nebyli nařčeni tu z rasismu, tu z xenofobie a podobně.
Pokud nějaký konkrétní imám v mešitě bude hlásat nenávist k ostatním občanům země, jiným národům, nebo náboženstvím a vyzývat k jakékoli násilné formě boje, pak by měl být zavřen až zčerná. B-hužel si to nikde v rámci té falešné pseudokorektnosti nedovolili a tak jim rostou křídla a sebevědomí.
Nebo mi snad unikly informace o tom, že by v Evropě v křesťanských kostelích nebo v synagogách bylo vyzýváno k boji proti muslimům nebo oslavovány teroristické činy ?
ari180:
Elazar : o vyhlazovani tu rec ani nepadla. Nieje to nacizmus,netahajte do toho termin konecna otazka. Znovu opakujem,som clovek maximalne demokraticky zalozny,verim v ludske prava a slobodu slova. Ak vsak nejaka skupina ludi propaguje ideologiu ktora slobodu slova popiera,takato skupina nema ziadne pravo na existenciu. Je az nehorarzna drzost prirovnavat sucasnu moslimsku otazku ku Zidovskej otazke z 2sv.vojny.
1,Riesime tu krajnu situaciu...pod pojmom krajna situacia si predstavujem nieco ako obcianska vojna,pri ktorej je priamo ohrozena DEMOKRACIA a LUDSKE PRAVA. Moslimske gangy budu utocit na statne zlozky,napadat obcanov,rabovat a kricat pri tom allahu akbar.
V takejto situaci uz bude jedno kto sa narodil a kto sa nenarodil v EU. Kazdy moslim chyteny pri povstani by bol deportovany.
2,Bulharski a Albanski moslimovia su mentalne na inej urovni nez ich neeuropski sukmenovci. Su znacne benevolentnejsi.
3,Moslimovia veriaci v allaha a mohameda,neporusujuci zakon by dostali na vyber-mozu v EU zostat,ale akceptuju fakt,ze Islam ako fasisticka ideologia,kvoli ktorej sa takmer od zakladov zmeni Europa bude ilegalny a koran zakazany.
4,A povedzte mi kde vo svete sa Zidia,Krestania ci chovatelia akvarijnych rybbiciek snazia o prevrat s naslednym zavedenim teokracie.Pretoze to je o co tu ide. O udrzanie demokratickej podoby Europy.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi