Judaismus > Recepty
ROŠ HASANA a další svátky
Scooolie:
Aspoň je vidět, kdo si tu žije a kdo ne. Levičáci jednou v životě kousli do Gothaje a od té doby mají příšerné vzpomínky a cpou se jen chřestem, zatímco v potu dřící pravice nemá čas na vyvařování chřestové polívčičky a je šťastná za těch 10 minut na rohlík se salámem ;D
Být levičák má zdá se řadu výhod. Člověk nemá vředy, jí zdravou zeleninu a ještě může nadávat na ten příšerný společenský systém, který stojí na práci pravičáků, co stíhají jen rohlík s Gothajem!
zoom:
Kdyby si pravičák zorganizoval čas, tak i tu polivcicku uvari. :o
zoom:
Docela mě fascinuje, jak se jakékoli téma může zvrhnout na pravo-levou flamewar. Ja si tedz jdu připravovat vaření na Roš hašana. A o levičáckých pravičáckých kuchyních už nechci nic slyšet.
gvodrazka:
Když si místo záložky dáte do almanachu plátek Gothaje, vznikne Gothajský almanach? ;D
Scooolie:
Zoom: Rozkaz. Však já také přeji gurmánům jejich požitky. Jen mě rozčiluje, když současně někteří brečí, jak jsou na tom hmotně zle a současně si baští jako kníže Hohenlohe ;D Kdyby se o křepelkách s chřestem rozpovídal ctihodný konzervativní Gvodrazka či o přípravě chřestu na víně Samuel, pak bych ani nepípl.
Jinak flame proti levici je náboženskou povinností (Ex 22:17, resp. u Kralických Ex 22:18) ;D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi