Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Nidal Saleh

<< < (2/3) > >>

vlastimirrybar:

--- Citace: petahyah kdy  9. Srpna 2009, 11:42:02 ---
--- Citace: peter63 kdy  9. Srpna 2009, 11:23:16 ---Vcera som dostal od kamosa knihhu Palestinske memento od Nidala Saleha. Mam rad filmy o konspiranych teoriach (Farenheit 911, Zeitgeist ...) a tak mi chcel urobit radost. Myslel si, ze je to pohlad z druhej strany. Dnes som sa do nej pustil a uz po precitani uvodu "vidim rude" a skripem zubami. Pokusim sa to prekonat a docitat ju do konca, ale chcem sa spytat co je to za cloveka ten Nidal Saleh? Nejaky zakomplexovany Palestinec, antisemita, fanatik, magor alebo od kazdeho nieco? Nerobim si ziadne iluzie o Zidoch, Izraeli ani biblii, ale tie jeho zvasty su proste hrozne. Ked som si precital, ze Zid nemoze mat ine nabozenstvo lebo prestava byt Zidom na rozdiel od Arabov a europskych narodov, tak som sa nestacil divit. Ten clovek este pouziva tucne pismo aby zdoraznil podstatne veci v knihe. Mam poct ako by som mal v ruke ucebnicu. Az sa prekusem celou tou zvrhlostou, tak mam v plane mu napisat aj ked to asi nema velky vyznam. Budem vdacny za kazdy prispevok. Potrebujem schladit hlavu  ;)

--- Ukončit citaci ---

Palestínci sú dost fanatický národ. Vlasto
--- Ukončit citaci ---

Elazar:

--- Citace: peter63 kdy  9. Srpna 2009, 18:10:30 ---Zatial sa drzim a citam dalej. Aj ked nerad, ale s niektorymi vecami musim suhlasit. O izraelskom nacionalizme som uz pocul a mal som moznost bavit sa so Zidom, kt. odisiel z Izraelu na protest proti nerovnemu postaveniu narodov. Aj ked som jednoznacne na strane Izraela, rozhodne sa nesnazim zatvarat oci pred pravdou a nepovazujem vsetko za spravne aj ked to urobi moj najblizsi.

--- Ukončit citaci ---

To je správný přístup. Samozřejmě je něco jiného nezavírat oči před špatnými věcmi, pokud se dějí a hloupým až zvráceným osočováním, co předvádí Saleh - asi jako kdybych já o Slovensku a Slovácích říkal že to je národ Tisovců, klerofašistů, spojenců nacistů, nacionalistů, maďarofobů.... ::)  :D

Salehovy výplody je možné najít ke stažení i na stránkách nacistického národního odporu.

peter63:
To ma vzdy pobavi. Ked ma niekto antisemitske nazory, tak nackom nevadi, ze je to Arab.

Eva:

--- Citace: peter63 kdy  9. Srpna 2009, 20:59:10 ---To ma vzdy pobavi. Ked ma niekto antisemitske nazory

--- Ukončit citaci ---
myslite to vazne??????

peter63:

--- Citace: magda kdy  9. Srpna 2009, 23:21:53 ---
--- Citace: peter63 kdy  9. Srpna 2009, 20:59:10 ---To ma vzdy pobavi. Ked ma niekto antisemitske nazory

--- Ukončit citaci ---
myslite to vazne??????

--- Ukončit citaci ---

vytrhol ste ste to z kontextu...nackom nevadi, ze je ten spisovatel Arab, pokial ma antisemitske nazory.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi