Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Nidal Saleh

<< < (3/3)

Eva:

--- Citace: peter63 kdy 10. Srpna 2009, 08:02:32 ---
--- Citace: magda kdy  9. Srpna 2009, 23:21:53 ---
--- Citace: peter63 kdy  9. Srpna 2009, 20:59:10 ---To ma vzdy pobavi. Ked ma niekto antisemitske nazory

--- Ukončit citaci ---
myslite to vazne??????

--- Ukončit citaci ---

vytrhol ste ste to z kontextu...nackom nevadi, ze je ten spisovatel Arab, pokial ma antisemitske nazory.

--- Ukončit citaci ---
ano, vytrhla som to z kontextu, proste zhrozila som sa z tych slov. Nevidim zabavu na antisemickych nazoroch. Ani ked sa to tyka Mohamedanov alebo Ciganov. Som vsak presvedcena ze nacistom vyhovuje ze spominany spisovatel (nepoznam jeho tvorby) sa v jeho knihach vyjadruje proti zidovstvu a hlavne proti Izraelu. Urcite to nie je z lasky k nemu a jeho povodu.

peter63:
Mna pobavilo ako v praxi funguje porekadlo NEPRIATEL MOJHO NEPRIATELA JE MOJ PRIATEL. Z antisemitizmu nemam strach. Ten vzdy bol a bude.

Eva:

--- Citace: peter63 kdy 10. Srpna 2009, 09:09:49 ---Mna pobavilo ako v praxi funguje porekadlo NEPRIATEL MOJHO NEPRIATELA JE MOJ PRIATEL. Z antisemitizmu nemam strach. Ten vzdy bol a bude.

--- Ukončit citaci ---
toto zname porekadlo funguje nielen v tomto pripade.
Mate pravdu, antisemitizmus bol a bude. I ked bude na svete len jeden zid. Vzdy sa najde pricina ho nenavidiet.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi