Judaismus > Obecná náboženská debata

Sabatai ben Meir HaCohen.

(1/11) > >>

kjan:
Navštívil jsem židovský hřbitov v Holešově, jen tak, bez průvodce.  Je tam i hrob židovského myslitele Sabatai ben Meir HaCohena. Na jeho náhrobku jsou otištěny ruce k modlitbě.  Přiložíte-li na ně svoje ruce a soustředíte se, dočkáte se uzdravovacího účinku a vaše neduhy zmizí.  Ověřil jsem na sobě, moje docela vážné problémy s kolenem zmizely do druhého dne.  Ale více k věci, kde se dá najít více informací o životě a díle tohoto myslitele ?

Vader:
To mi, pri vsi ucte, zavani tak trochu modlarinou  :(

Tamar:

--- Citace: kjan kdy 14. Června 2009, 19:42:34 ---Navštívil jsem židovský hřbitov v Holešově, jen tak, bez průvodce.  Je tam i hrob židovského myslitele Sabatai ben Meir HaCohena. Na jeho náhrobku jsou otištěny ruce k modlitbě.  Přiložíte-li na ně svoje ruce a soustředíte se, dočkáte se uzdravovacího účinku a vaše neduhy zmizí.  Ověřil jsem na sobě, moje docela vážné problémy s kolenem zmizely do druhého dne.  Ale více k věci, kde se dá najít více informací o životě a díle tohoto myslitele ?

--- Ukončit citaci ---
Obraťte se na Jiřího Richtera olam@olam.cz, dostane se vám vyčerpávajících informací..

menagen:

--- Citace: kjan kdy 14. Června 2009, 19:42:34 ---Navštívil jsem židovský hřbitov v Holešově, jen tak, bez průvodce.  Je tam i hrob židovského myslitele Sabatai ben Meir HaCohena. Na jeho náhrobku jsou otištěny ruce k modlitbě.  Přiložíte-li na ně svoje ruce a soustředíte se, dočkáte se uzdravovacího účinku a vaše neduhy zmizí.  Ověřil jsem na sobě, moje docela vážné problémy s kolenem zmizely do druhého dne.  Ale více k věci, kde se dá najít více informací o životě a díle tohoto myslitele ?

--- Ukončit citaci ---

https://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%A0abtaj_ha-Kohen
https://www.jewishencyclopedia.com/view.jsp?artid=525&letter=S

Elazar:

--- Citace: Vader kdy 14. Června 2009, 21:11:26 ---To mi, pri vsi ucte, zavani tak trochu modlarinou  :(

--- Ukončit citaci ---

Já bych to nazval jinak...  :)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi