Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Papež hovoří o míru, ale
martindeporres:
Srovnejte si jaký byl pohled na homosexuály před nějakými 40 lety a dnes. Jste si jistý, že nedošlo k razantním změnám? A první případy HIV byly zachyceny právě u homosexuálů v San Francisku a L.A. Já totiž právě o těch 80.letech mluvím.
Elazar:
Před 40-60 lety byl odlišný pohled na spoustu věcí...
Ohledně sexu viz Kinsey: "Kolikrát jste měla za život orgasmus?" Odpověď: "Orga... co?"
A mohu stejně tak říct - srovnejte si jaký byl pohled na ně před dvěma tisíci lety. Jste si jist, že došlo k uvolnění?
Yan:
--- Citace: martindeporres kdy 15. Května 2009, 14:44:48 ---Srovnejte si jaký byl pohled na homosexuály před nějakými 40 lety a dnes. Jste si jistý, že nedošlo k razantním změnám?
--- Ukončit citaci ---
Samozřejmě že došlo ke změnám..... už se na to začíná koukat celkem normálně, ostatně ono to normální je.
Vader:
--- Citace: Yan kdy 15. Května 2009, 19:23:35 ---
--- Citace: martindeporres kdy 15. Května 2009, 14:44:48 ---Srovnejte si jaký byl pohled na homosexuály před nějakými 40 lety a dnes. Jste si jistý, že nedošlo k razantním změnám?
--- Ukončit citaci ---
Samozřejmě že došlo ke změnám..... už se na to začíná koukat celkem normálně, ostatně ono to normální je.
--- Ukončit citaci ---
Hmm, tak pokrocme v normalizaci. Nekrofilie vam taky pripada normalni ? Neptam se na akceptovatelnost, ale na "normalnost".
Yan:
--- Citace: Vader kdy 15. Května 2009, 21:37:57 ---Hmm, tak pokrocme v normalizaci. Nekrofilie vam taky pripada normalni ? Neptam se na akceptovatelnost, ale na "normalnost".
--- Ukončit citaci ---
Ne, nepřipadá mi nekrofílie normální. Dokonce by mě ani ji nenapadlo s homosexualitou srovnávat. Dost mě děsíte, že vás něco takového může napadnout....... to není normální.
Prostě homosexualita je normální a akceptovatelná. Tak to je...... což mimochodem dokazuje i přístup zákonodárce.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi