Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Papež hovoří o míru, ale
martindeporres:
--- Citace: Yan kdy 15. Května 2009, 23:17:51 ---
--- Citace: Vader kdy 15. Května 2009, 21:37:57 ---Hmm, tak pokrocme v normalizaci. Nekrofilie vam taky pripada normalni ? Neptam se na akceptovatelnost, ale na "normalnost".
--- Ukončit citaci ---
Ne, nepřipadá mi nekrofílie normální. Dokonce by mě ani ji nenapadlo s homosexualitou srovnávat. Dost mě děsíte, že vás něco takového může napadnout....... to není normální.
Prostě homosexualita je normální a akceptovatelná. Tak to je...... což mimochodem dokazuje i přístup zákonodárce.
--- Ukončit citaci ---
Lehce bych vás poopravil. Normální asi těžko, akceptovatelná či tolerovatelná v určitých společenských mezích ano (pokud tedy se mě zrovna nebude snažit ten dotyčný zmermomocnit :) ). Jinak bych tedy nebral zrovna právě zákonodárce za bernou minci. Ti už schválili nesmyslů..... Navíc tvoří pouze zákony společenské. Zákony přírodní netvoří a ani nedokážou změnit, ani kdyby se uhlasovali do bezvědomí.
Yan:
--- Citace: martindeporres kdy 16. Května 2009, 03:34:20 ---Lehce bych vás poopravil. Normální asi těžko, akceptovatelná či tolerovatelná v určitých společenských mezích ano (pokud tedy se mě zrovna nebude snažit ten dotyčný zmermomocnit :) ).
--- Ukončit citaci ---
Hodně blbej argument - tedy především ta jeho závěrečná část.
To budí dojem jako by heterosexuální zmermomocnění bylo dle vás akceptovatelné či tolerovatelné v určitých společenských mezích (vaše slova) :o
martindeporres:
--- Citace: Yan kdy 16. Května 2009, 08:38:06 ---
--- Citace: martindeporres kdy 16. Května 2009, 03:34:20 ---Lehce bych vás poopravil. Normální asi těžko, akceptovatelná či tolerovatelná v určitých společenských mezích ano (pokud tedy se mě zrovna nebude snažit ten dotyčný zmermomocnit :) ).
--- Ukončit citaci ---
Hodně blbej argument - tedy především ta jeho závěrečná část.
To budí dojem jako by heterosexuální zmermomocnění bylo dle vás akceptovatelné či tolerovatelné v určitých společenských mezích (vaše slova) :o
--- Ukončit citaci ---
Zmermomocnění není tolerovatelné nikdy. Ani v sexu ani v jiných oblastech. :) Co je to za zvyk, že diskutující se druhému snaží podsunout nějakou krávovinu, kterou vůbec neřekl? A jestli se jedná o váš dojem, je vidět, na co myslíte. Vaše myšlenkové pochody jsou vskutku zajímavé. ;D
P.S. změnil bych název debaty. Papež hovoří o míru, ale my o sexu :D
fanuel:
Zdravím,
papež je sexi idol mnoha jeptišek.Sex (trvalý) s jednou ženou je proti přírodě už z důvodů zachování rodu. No a hodně dětí je (B) dar a když se nebudou rodit chlapci tak nebudou bojovníci a bude mír, jenže to je proti zachování rodu tak že, žádný mír nebude, proto je válka jako jeden z (B) trestů. Chováme se a nebo (nechováme v souladu) s (B) vůlí. Že??
Proto zlořečení dolehlo na celou zemi. A tím je i válka a žádný mír to je utopie. Až vrátí to co ukradli (Judeu a Samaři) tak se bude uvažovat o míru. Stanek (Fanuel) >:D 8) >:D
Yan:
--- Citace: martindeporres kdy 16. Května 2009, 10:11:15 ---P.S. změnil bych název debaty. Papež hovoří o míru, ale my o sexu :D
--- Ukončit citaci ---
To si vyřiďte s Ester, ta vymyslela název tohohle fóra a hned do toho zatáhla téma sexu...... to že se potom tady někteří úzkoprsí jedinci začali trefovat do homosexuálů je jiná věc.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi