Všeobecná kategorie > Dnešek v Zemi Izrael

B16

<< < (6/15) > >>

Vader:

--- Citace: Scooolie kdy 12. Května 2009, 15:30:51 ---A zkus si někdy zjistit co se psalo v encyklikách Mit brennender Sorge z roku 1937 nebo Summi Pontificatus z roku 1939 nebo Sylabu proti rasismu než začneš házet špínu na ŘKC a papeže...

--- Ukončit citaci ---

O tomhle mluvim.

A vadi mi na tom, ze uchylne, vsevedoucne a nabubrele predikujes kydani hnoje na papeze. Uz ti to doslo, nebo ti to mam spelovat ?

Scooolie:

--- Citace: Vader kdy 12. Května 2009, 18:08:24 ---
--- Citace: Scooolie kdy 12. Května 2009, 15:30:51 ---A zkus si někdy zjistit co se psalo v encyklikách Mit brennender Sorge z roku 1937 nebo Summi Pontificatus z roku 1939 nebo Sylabu proti rasismu než začneš házet špínu na ŘKC a papeže...

--- Ukončit citaci ---

O tomhle mluvim.

A vadi mi na tom, ze uchylne, vsevedoucne a nabubrele predikujes kydani hnoje na papeze. Uz ti to doslo, nebo ti to mam spelovat ?

--- Ukončit citaci ---

Na tom mém závěru není nic nezvyklého. Pokud je přitakáváno válečnému chování ŘKC, tak je to vždy spojeno s kritikou chování papeže. Máš ale pravdu, že v této diskusi jsi špínu začal házet až následně. Už mě ty opakované debaty o roli ŘKC během WWII dovedly k tomu, že jsem automaticky reagoval na Tvé dřívější výhrady v jiných debatách. Takže jsem opravdu předběhl.

Jen doplním příklad iracionálního odporu k B16: https://forum.eretz.cz/index.php/topic,708.msg13727.html#msg13727
https://forum.eretz.cz/index.php/topic,708.msg13695.html#msg13695

zoom:
PAX VOBISCUM, bratři. Specielně pro Scoolieho a Vadera.

Vader:
Scooolie : libi se mi, zes to uznal. Ja zas priznavam, ze na katoliky a na B16 obcas hodim slinu jedovku. Budu se snazit krotit.
Zoom: ted nevim, jestli rict warlordovi (to jako mne) "PAX vobiscum", je decentni upozorneni ze uz to moc hrotim, opravdove prani, nebo prachsprosta provokace  ;D

Scooolie:

--- Citace: zoom kdy 12. Května 2009, 19:09:52 ---PAX VOBISCUM, bratři. Specielně pro Scoolieho a Vadera.

--- Ukončit citaci ---

Jsme my vůbec bratři, když on je žid a židi teď s náma nekamarádí, protože prý B16 málo plakat v Jad Vašem? Příště mu ten projev napíšu sám, aby byl klid   >:D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi